3000TL'ye sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem önerileri dinlemiyorsun neden soruyorsun ? Nasıl biliyorsan öyle yap.

Bütçen konusunda kendini fazla sıkıntıya sokma derim, arkadaşların önerdiği sistemlerden birini topla ileridede belirli eklemeler yapabilirsin hemen toplayayım, bir daha uğraşmayayım gibi düşünme teknoloji gittikçe gelişiyor daha ne ekran kartları ve diğer bileşenler gelişir dostum :)

Bütçen konusunda kendini fazla sıkıntıya sokma derim, arkadaşların önerdiği sistemlerden birini topla ileridede belirli eklemeler yapabilirsin hemen toplayayım, bir daha uğraşmayayım gibi düşünme teknoloji gittikçe gelişiyor daha ne ekran kartları ve diğer bileşenler gelişir dostum :)
Haklısın, teşekkürler.

Hocam yine yazıyorum, 3000 TL ve üstü sistem intel olur.

Orası tercih meselesi hocam şimdi bazı arkadaşlarımız İntel'i destekler bazılarıda Amd ama yani 3000 TL bütçeyle bende şuan Amd kullanmama rağmen İntel işlemcili bir sistem kurardım. Sakın yanlış anlamayın ben Amd'den çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım, ileriye dönük bir yatırım olarak görüyorum ama Amd gelişmektedir, Mantle teknolojisi gibi farklı olaylar üreterek daha destek sunacaktır.

Orası tercih meselesi hocam şimdi bazı arkadaşlarımız İntel'i destekler bazılarıda Amd ama yani 3000 TL bütçeyle bende şuan Amd kullanmama rağmen İntel işlemcili bir sistem kurardım. Sakın yanlış anlamayın ben Amd'den çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım, ileriye dönük bir yatırım olarak görüyorum ama Amd gelişmektedir, Mantle teknolojisi gibi farklı olaylar üreterek daha destek sunacaktır.
Ekran kartı için evet ama işlemci olarak intel ilk tercih olmalı bu fiyatlarda "bence".

Bu sistem güzel ama biraz daha iyi olabilir.
İşlemciyi 8320 yapiniz, ana karti M5A97 R2.0 aliniz, soğutucu fazla abartili, sogutucuyu da düşürüp zorlayarak Gtx780 Ti alınabilir.

Eğer biraz daha asabilirim dersen, işlemci İ5 4440, ana kart H97M-Plus, tabi daha uygun bir sogutucu alinicak veya sogutucuyu sonra alinablir ve bu sayede Gtx780 Ti alinir çok da güzel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı