Alperen S
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- İnsan Kaynakları Uzmanı
Merhaba, bugün dizüstü bilgisayarımın altına iki tane ilaç kutusu koyarak ekran kartı derecesini 10 derece kadar azaltmayı başardım, hemen hemen aynı değerler işlemci derecesi için de geçerliydi. Normalde soğutucuların gereksiz olduğunu düşünürdüm fakat bugünkü testim ile gerçekten işe yaradıkları kanaatına vardım. En azından PC'yi soğutmasa bile altında boşluk bıraksa ve sıcak havayı geri almasını engellese yine yeterli olacaktır.
Bu soğutucu için bütçem 200-300 arası değerlerde. Bu değerlere yakın değerler de olabilmekte fakat üst sınırım 350-400 civarıdır ve lütfen önerilerinizi fiyat performans olacak şekilde yapınız, takdir edersiniz ki bir soğutucuya 300-400 TL vermek oldukça abes kaçıyor. Teşekkür ederim.
PC: Monster Abra A5 v15.5
Bu soğutucu için bütçem 200-300 arası değerlerde. Bu değerlere yakın değerler de olabilmekte fakat üst sınırım 350-400 civarıdır ve lütfen önerilerinizi fiyat performans olacak şekilde yapınız, takdir edersiniz ki bir soğutucuya 300-400 TL vermek oldukça abes kaçıyor. Teşekkür ederim.
PC: Monster Abra A5 v15.5