300TL Abra A5 v15.5 için soğutucu önerisi

Alperen S

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları Uzmanı
Merhaba, bugün dizüstü bilgisayarımın altına iki tane ilaç kutusu koyarak ekran kartı derecesini 10 derece kadar azaltmayı başardım, hemen hemen aynı değerler işlemci derecesi için de geçerliydi. Normalde soğutucuların gereksiz olduğunu düşünürdüm fakat bugünkü testim ile gerçekten işe yaradıkları kanaatına vardım. En azından PC'yi soğutmasa bile altında boşluk bıraksa ve sıcak havayı geri almasını engellese yine yeterli olacaktır.

Bu soğutucu için bütçem 200-300 arası değerlerde. Bu değerlere yakın değerler de olabilmekte fakat üst sınırım 350-400 civarıdır ve lütfen önerilerinizi fiyat performans olacak şekilde yapınız, takdir edersiniz ki bir soğutucuya 300-400 TL vermek oldukça abes kaçıyor. Teşekkür ederim.
PC: Monster Abra A5 v15.5

Kaç dereceye çıkıyor.
Ayrıca şu makalemi okursanız sevinirim.

Termal macun yenilemenizi öneririm.

Termal macun yenilemenizi öneririm.
Termal Macun için derslerimin bitmesini beklemem gerekiyor ve var ki cihaz henüz 5 aylık. Teşekkür ederim
Kaç dereceye çıkıyor.
Evet ben de bu değerleri alıyorum fakat ekran kartı ısındığında frekansını düşürüyor bu da performansa etki ediyor. Bu yüzden Monster'ın tasarımına göre altında boşluk olmak zorunda ve ben kutu ya da kitap taşımaktan sıkıldım. Yine de teşekkürler.
Kaç dereceye çıkıyor.
Evet ben de bu değerleri alıyorum fakat ekran kartı ısındığında frekansını düşürüyor bu da performansa etki ediyor. Bu yüzden Monster'ın tasarımına göre altında boşluk olmak zorunda ve ben kutu ya da kitap taşımaktan sıkıldım. Yine de teşekkürler.
Kaç dereceye çıkıyor.
Ekran Kartı: Maksimum 85 i gördüm ortalama olarak da 76-80 arası diyebilirim. (altına kutu koymam haliyle)
İşlemci: Onda da maksimum 97 gördüm ve altına kutu koymamla berber şu anlık 80-90 arasında gezmekte, arada da 75 üstünde takılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı