300TL klavye tavsiyesi

Bunu öneririm daha önce kullandım çok memnun kaldım fiyatına göre iyi. Rampage in klavye ve faresinden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Evet klavye güzelmiş beğendim ama satıcı pek güven vermıyor
Bunu öneririm daha önce kullandım çok memnun kaldım fiyatına göre iyi. Rampage in klavye ve faresinden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Galiba bahsettiğiniz klavyeden alacağım takılma vs oluyor mu ve kullanmakta zorluk çekiyor musunuz ve de severek kullanıyor musunuz cevaplarsanız sevineceğim

Son düzenleme:
Evet klavye güzelmiş beğendim ama satıcı pek güven vermıyor

Galiba bahsettiğiniz klavyeden alacağım takılma vs oluyor mu ve kullanmakta zorluk çekiyor musunuz ve de severek kullanıyor musunuz cevaplarsanız sevineceğim
Geçen sene aldım kullandım 1 hafta önce üstüne koyup sattım hiçbir sorun olmadı.

Güzelmiş yardımınız için sağolun 👍😊
İsterseniz Logitech G213'e de bakabilirsiniz, kendisini çok seviyorum. Bilek desteği, yazılımı ve medya tuşları çok hoş. Bkz. İncelemem

Rampage önermem.

İsterseniz Logitech G213'e de bakabilirsiniz, kendisini çok seviyorum. Bilek desteği, yazılımı ve medya tuşları çok hoş. Bkz. İncelemem

Rampage önermem.
Bu klavyeyi daha önce bende kullandım güzel ama bilek desteği çıkarılabilir olsa daha da güzel tek eksisi o.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı