300 TL bütçem var. Red Switch bir klavye istiyorum. 1 aydan beri bakıyorum. lakin son gelen zamdan sonra aradığım kriterlere uygun bir klavye bulamadım. Işıksız bir klavye olsa da olur ama bulamıyorum. Yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben daha alamadım, para yok . Ama hiç kullanmadığım kalitesini bilmediğim ürünler önermem. Arkadaşım kullanıyor, bende gittiğim zaman arada kullanıyorum. Gayet kaliteli bir klavye. Gamepower ürünlerinden daha güzel.
Ben daha alamadım, para yok . Ama hiç kullanmadığım kalitesini bilmediğim ürünler önermem. Arkadaşım kullanıyor, bende gittiğim zaman arada kullanıyorum. Gayet kaliteli bir klavye. Gamepower ürünlerinden daha güzel.
aga sana yalan söylemek istemiyorum ama sabahtan beri bu klavyeye bakıyorum adeta aşık oldum ama sıkıntı şurada 300 tlnin hepsini ben vermicem yarısından çoğunu babama kitliyeceğim için bu klavyenin pahalı olması bana biraz endişe uyandırıyor