300W PSU GTX 660Ti İçin Yeterli Mi?

450 değilde 400 alsam elektrik tüketimi kaç lira oynar aktif her gün kullanıyorum.

Elektrik tüketiminin direkt olarak Watt değeri ile bir alakası yok. Kasa toplamda ne kadar harcıyorsa o kadar gelir. Bilgisayara 1000W taksanız da sonuç olarak harcanan değer hesaplanır.

Ayrıca 450W öneriliyorsa daha düşük bir PSU takmaya çalışmanız mantıksız.

Elektrik tüketiminin direkt olarak Watt değeri ile bir alakası yok. Kasa toplamda ne kadar harcıyorsa o kadar gelir. Bilgisayara 1000W taksanız da sonuç olarak harcanan değer hesaplanır.

Ayrıca 450W öneriliyorsa daha düşük bir PSU takmaya çalışmanız mantıksız.
Sıkıntı şurda öğrenci harçlılarımla biriktirdim aldım 300W ile de kullanmaya korktum.Sistem de düşük olduğu için birde fanlar orjinal olmadığı için PSU gereksinimi düşer mi acaba diyerekten sordum.🙁

Sistem çok uç seviyede kalıyor. Kullandığınız sistem 300w'a çok yakın bir güç tüketimi var. Eğer güç kaynağınız 300w veremiyor ise çalışmayacaktır. Kullanmanız gereken güç kaynağı 400w olmalıdır diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1557845823045-1278287034.jpg
    1557845823045-1278287034.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 44
Cevaplarınız için teşekkürler :) İade edip GTX 650 tek fanlı model aldım umarım sıkıntı olmaz bunda.
Bununla maalesef istediğiniz ekran kartını kullanamazsınız. Değerler bayağı düşük.
Hortlatıyorum konuyu ama yeni konu açmak istemedim.GTX 650 aldım Zotac tek fanlı aynı PSU aynı sistem ama oyuncu mousem ara sıra ışığı yanmasına rağmen çalışmıyor oyunlarda VS. PSU kaynaklı mıdır sizce ve bunun dışında başka sıkıntı çıkarır mı?Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı