300W PSU GTX750Ti için yeterli mi?

Çağatay_7950

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki ekran kartım GT630 ve hiç memnun değilim. Aşağıda şu an bendeki power supply resmimi koydum. Sizce GTX750Tİ bu power supplyda sorunsuz çalışır mı? Şu an sadece ekran kartı alacak durumum var.

20150622_152538.jpg

İşlemcim: İntel Pentium G3258 3,2 Ghz

Çok zorlamayacak oyunlar için yeterli fakat Asus'un Strix OC modelini alın. 60 dereceye kadar fanları dönmüyor. Bu da çektiği gücü azaltır ama fanlar dönmeye başlarsa minimum 350w almalısınız fakat 300w de yetebilir. Ben 350w de sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın Çağatay
Eğer PSU gold sertifikası yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama varsa olabilir. Çünkü sertifika olmayan PSU lar kullanıldıkça güç değeri oldukça azalır. (%10'a kadar okudum. belki uzun sürede daha fazla olabilir.)
Sistemi ilk zamanlarda çalıştırsa bile ileri ki zamanlarda problem yaşabilirsiniz.

Sayın Çağatay
Eğer PSU gold sertifikası yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama varsa olabilir. Çünkü sertifika olmayan PSU lar kullanıldıkça güç değeri oldukça azalır. (%10'a kadar okudum. belki uzun sürede daha fazla olabilir.)
Sistemi ilk zamanlarda çalıştırsa bile ileri ki zamanlarda problem yaşabilirsiniz.

Doğru bir yorum. Tabi gold olmasa da en az 80+ olması önemlidir.

Çok zorlamayacak oyunlar için yeterli fakat Asus'un Strix OC modelini alın. 60 dereceye kadar fanları dönmüyor. Bu da çektiği gücü azaltır ama fanlar dönmeye başlarsa minimum 350w almalısınız fakat 300w de yetebilir. Ben 350w de sorunsuz kullanıyorum.
350w 350 Watt Power Supply Psu Pc Güç Kaynaği GittiGidiyor'da 194749002

Bu linkteki nasıl ? PSU ya çok fazla para harcamak istemiyorum.

ve ya bu

Everest EPS-1800A 350W Power Supply

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı