3050 Laptop vs. 3050 Ti Laptop

Hocam 3070 ne alaka?

Hocam 3070 ne alaka?
Bunu atacaktım yanlış olmuş:

Oyun performansını bilmiyorum ama bir arkadaşım demişti ki;
Ti olan sürümü, render olaylarını daha iyi yapıyormuş.

İki yıllık monster abra deneyimimi şöyle özetleyeyim: sıcaklık ve fan sesi.
Şunu da ekleyeyim başka hiçbir problemim olmadı.

Monster Alacaksanız minimum Tulpar olsun. Abra yerine alternatif markalar mevcut. Ama Tulpar serisi F/P olarak gayet iyidir. Ancak Abra için iki kere düşünmekte yarar var. Şuanda kadar 11'den fazla Monster Laptop almış biri olarak söylüyorum.

İnanılmaz bir şekilde bazı oyunlarda 3050 daha iyi.

Oynadığınız en ağır oyun Rocket League olduğu için sorun yaşamamışsınız.

Anlıyorum ama ileriye dönük bir hareket yaparak 17 inch 3050ti ve üzeri alabilirsiniz madem böyle bir düşünceniz var. Çoklu monitör bahsettiğim gbi birden fazla monitörü kullanmanız örn Sim kullanıcalarının yaptığı sistemlerde görüyoruz. 17 inch iyi gelicektir şuanki durumunuza

şuanki Monster bilgisayarımı alırken de bütçem 6bindi bu da olsun şu da olsun derken 8100 liraya kadar çıktım tek bir kuruş param daha yoktu bunu aldım. Çevremde de hep 2 daha koyup Tulpar alsaydın diyenler oldu ancak bütçe bu kadar olunca naparsın ki?

Oynadığınız en ağır oyun Rocket League olduğu için sorun yaşamamışsınız.
Herkesin kullanım şekli farklıdır. İleride de Rocket League'den daha ağır bir oyun oynayacağımı düşünmüyorum.

Şuan bütçem dolayısıyla ileriye dönük yapabileceğim tek hareket GTX'den kurtulup RTX bir cihaz almak. Sonrasını zaman gösterecek.

İki yıllık monster abra deneyimimi şöyle özetleyeyim: sıcaklık ve fan sesi.
Şunu da ekleyeyim başka hiçbir problemim olmadı.
Bende de Monster A5 v15.8.3 var sıcaklık ve fan sesi dahil hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Değiştirmek istememdeki tek amaç güncellemelerle birlikte performans düşüşü yaşamadan güncel bir versiyona geçmek. Yeni alacağımın da bundan bir farkı yok. Sadece güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…