xwLOGAN
Megapat
Bu arada bende Abra A5 v15.8.3 kullanıyorum ve performansından çok memnunum gerçekten fan sesi duyan arkadaşlar gündelik kullamınızda Yavaş soğutmadan eko modunu denemenizi tavsiye ederim. Monsterların fan sesi yaratmasının sebebi işlemci 55-60 derecelerde hemen fan açıp biraz soğuyunca geri kapatması ve bu döngüye sokuyor manuel bir şekilde 60-65 dereceye getirilebilseydi bu fan çalışma sıcaklığı eminim çok sessiz cihazlar olurdu lakin monster yurtdışından hazır sistemler alıyor bununda negatif getirisi bu maalesefşuanki Monster bilgisayarımı alırken de bütçem 6bindi bu da olsun şu da olsun derken 8100 liraya kadar çıktım tek bir kuruş param daha yoktu bunu aldım. Çevremde de hep 2 daha koyup Tulpar alsaydın diyenler oldu ancak bütçe bu kadar olunca naparsın ki?
Herkesin kullanım şekli farklıdır. İleride de Rocket League'den daha ağır bir oyun oynayacağımı düşünmüyorum.
Şuan bütçem dolayısıyla ileriye dönük yapabileceğim tek hareket GTX'den kurtulup RTX bir cihaz almak. Sonrasını zaman gösterecek.
Bende de Monster A5 v15.8.3 var sıcaklık ve fan sesi dahil hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Değiştirmek istememdeki tek amaç güncellemelerle birlikte performans düşüşü yaşamadan güncel bir versiyona geçmek. Yeni alacağımın da bundan bir farkı yok. Sadece güncel.
@BerkehanYavas Haklısınız bütçe herşeyi aşıyor, insanın çıkabileceği ve çıkamayacağı bütçe vardır ben cihazımı 8500tl almıştım 1300tl daha koysaydım eğer rtx2060 alabilirdim ve renderlarımı çok daha performanslı alabilirdim şuan çetelesini çekiyorum kafama taşlara vuruyorum demek hafif kalır 1650ti işimi görmüyor maalesef