3050 RTX on çok yorar mı?

RTX için en kötü 3060 mı gerekir.
Açmak için minumum 3060 lazım fakat 1080P'de en iyi RT performansı için bence 3060Tİ çok daha iyi. Zaten 3060Tİ 1440P için bile kullanılan bir kart.

On derken? RT açmaktan mı bahsediyorsunuz, eğer öyleyse RT'yi unutun. Minimum 3060 Ti lazım. 3050 meselesine gelirsek, fiyatını hak etmiyor. Daha düşük fiyatta olan 6600 yerden yere çarpıyor bunu.
3060 sahibiyim, Ti olmadan Cyberpunk 2077'yi ultra ayarlarda ray tracing dlss ultra performans alıyorum 70-80 fps oynuyorum 😀

3060 sahibiyim, Ti olmadan Cyberpunk 2077'yi ultra ayarlarda ray tracing dlss ultra performans alıyorum 70-80 fps oynuyorum 😀
DLSS ultra performans mı? Hocam gözleriniz bozuk değildir umarım DLSS ultra performans ile nasıl oyun oynuyorsunuz?

RTX bir seridir. RT ise Ray Tracing'dir, ikisinin ayrımını yapalım. 3060'da RT için yeterli değil. Bu kartlarda RT açmadan rahat oynarsınız ancak RT açarsanız yerleri öper, 6700 XT gibi bir kart bile RT açılınca yerleri öpüyor.
Hocam AMD, RT konusunda 6000 serisinde geride kaldı. 6900XT bile RT konusunda patlıyor.

DLSS ultra performans mı? Hocam gözleriniz bozuk değildir umarım DLSS ultra performans ile nasıl oyun oynuyorsunuz.
Hocam bozuk olabilir. Ultra performans ile de hiçbir fark göremiyorum ray tracing açık ve kapalı iken de bir fark göremiyorum.

Ray traycing ayarınız ultradamı hocam bende eskiden DLSS'i Ultra performansa alıyordum ama çok kötü gözüküyor öyle.
Ray tracing de ultrada.

Hocam bozuk olabilir. Ultra performans ile de hiçbir fark göremiyorum ray tracing açık ve kapalı iken de bir fark göremiyorum.

Ray tracing de ultrada.
Bu tarz kartlarda RT ve DLSS açmadan saf görüntü almanın daha doğru olduğunu savunuyorum her zaman. Görüntüden kaybedip RT kazanmanın ve FPS kaybetmenin hiçbir anlamı yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı