3050 Ti 11400H sistemde Valorant drop yiyor

İşletim sistemi
Windows 10

ygt_bydrr

Centipat
Daha fazla  
RAM
1x16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
RTX 3050 Ti 4GB VRAM
İşlemci
i5 11400H
Merhaba. Benim yaklaşık 4 ay önce aldığım Acer Nitro 5 laptop Valorant'ta her şey en düşük ayarlarda 120-150 arası FPS veriyor. İnternetten FPS test videolarını izlediğimde en yüksek ayarlarda 150 FPS alıyorlar benim laptop neden böyle düşük FPS veriyor yardım eder misiniz? Siz sormadan da söyleyeyim:

- Laptop yüksek performans ayarında.
- Sürücülerim güncel.
- Arka planda çalışan işlemci tüketen uygulama yok.

Single channel RAM kullandığınız için düşük FPS alıyorsunuz.

İnternetten test videolarına baktığımda 1x8 GB RAM ile en düşük ayarlarda 160 FPS alan var ama.

Arkadaşımda 11300H var, tek kanal 8 GB ve Valorant'ta düşük ayarlarda sizinle çok benzer. Kafanıza takmanız gereken bir sorun yok. Dual channel yaparsanız yükselir.

Arkadaşımda 11300H var, tek kanal 8 GB ve Valorant'ta düşük ayarlarda sizinle çok benzer. Kafanıza takmanız gereken bir sorun yok. Dual channel yaparsanız yükselir.

Kafana takmana gerek yok diyorsun da kanka arkadaşının hem RAM'i kötü hem işlemcisi benim bilgisayara göre.

Kafana takmana gerek yok diyorsun da kanka arkadaşının hem RAM'i kötü hem işlemcisi benim bilgisayara göre.

Single channel olunca isterse 32 GB olsun performansı aynı ve 11400H ile 11300H arasında fark yok denecek kadar az. Senden 10-15FPS az alıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı