YeraltıSakini
Yoctopat
HP Victus'u görebileceğim bir yer var mı?
Almadan görüp dokunmak istiyorum.
MediaMarkt ve Vatan'da yok sanırım. Teknosa sitesinde gözüküyor ama mağazasında çok az model vardı o da olmayabilir.
Görünüşü linkteki siyah yeşilin aynısı mı?
Sadece donanımlar mı farklı?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Isınma, fan sesi vb. Kronik sorun var mı?
Şarjı nasıl gidiyor, klavyesi rahat mı bana çok hoş gelmedi gibi tuşları filan.
DDR5 8 GB RAM diye fiyat aratıyorum 1400'e yakın çıkıyor. Bu durumda bilgisayar 17 binleri bulacak yoksa işlemci,70.0Wh pil ve ekran boyutu ile ilgimi çekmişti. Belki ileride SSD veya HDD de almam gerekecek bitmeyecek yani RAM ile.
Peki 8 GB RAM'in DDR5 olması DDR4'e göre ne kadar performans fark ediyor fiyatta olduğu kadar ediyor mu?
Bu cihazlar için bana kesin RAM'i 16 ya tamamla deniliyordu ama bu cihazdaki DDR5 olduğu için belki yeter diye soruyorum.
12500H ile 11400H arasındaki fark oldukça belirgin ciddi bir fark mı?
Bir de eşit demişsiniz ama burada gördüğüm bir gönderide 2 kart karşılaştırılmış ve 5600H biraz daha zayıf denmişti.
11400H vs 5600H
Almadan görüp dokunmak istiyorum.
MediaMarkt ve Vatan'da yok sanırım. Teknosa sitesinde gözüküyor ama mağazasında çok az model vardı o da olmayabilir.
HP Pavilion derim geçerim. Şu an o modelim 1660 Ti olanını kullanıyorum ve çok güzel bir sistem. Hala bunu kullanıyorumve en iyi yanı bang & olufsen ses sistemi olması. Harbiden çok iyi fiyatına göre.
Görünüşü linkteki siyah yeşilin aynısı mı?
Sadece donanımlar mı farklı?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Isınma, fan sesi vb. Kronik sorun var mı?
Şarjı nasıl gidiyor, klavyesi rahat mı bana çok hoş gelmedi gibi tuşları filan.
12500H>5600H = 11400H diyebiliriz. Max-P ekran kartının en yüksek watt değerine sahip olduğunu ifade ediyor, yani 90 Watt 3050 Ti barındırıyor, TUF ve Victus ise 75 Watt. Victus'un en büyük avantajı 12. Nesil olması ve DDR5 sayesinde performans artışı olması. DDR5 RAM'ler şu anda biraz zor bulunuyor, birkaç ay 8 GB ile idare etmenizi öneririm, 8 GB RAM var diye 12. Nesil ve DDR5 bırakılmamalı. Eğer illa almam diyorsanız Lenovo alınabilir.
DDR5 8 GB RAM diye fiyat aratıyorum 1400'e yakın çıkıyor. Bu durumda bilgisayar 17 binleri bulacak yoksa işlemci,70.0Wh pil ve ekran boyutu ile ilgimi çekmişti. Belki ileride SSD veya HDD de almam gerekecek bitmeyecek yani RAM ile.
Peki 8 GB RAM'in DDR5 olması DDR4'e göre ne kadar performans fark ediyor fiyatta olduğu kadar ediyor mu?
Bu cihazlar için bana kesin RAM'i 16 ya tamamla deniliyordu ama bu cihazdaki DDR5 olduğu için belki yeter diye soruyorum.
12500H ile 11400H arasındaki fark oldukça belirgin ciddi bir fark mı?
Bir de eşit demişsiniz ama burada gördüğüm bir gönderide 2 kart karşılaştırılmış ve 5600H biraz daha zayıf denmişti.
11400H vs 5600H
Son düzenleme: