3050 TI laptopta CS düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

Mehmet Bedri

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
RTX 3050 TI
İşlemci
Ryzen 5 6600H
CS 2'de normalde 150 160 FPS alıyordum. Son zamanlarda FPS berbat bir durumda. Bilgisayardan çok anlamıyorum neden oluyordur, tekrar oynanacak hale nasıl getirebilirim?

laptopla alakalı bi durum değil herkeste sorun var ama buldugum bir şey var shift tab ekranında profil incelemeleri kapatın onlardan 20-30 fps oynadıgını gordum

laptopla alakalı bi durum değil herkeste sorun var ama buldugum bir şey var shift tab ekranında profil incelemeleri kapatın onlardan 20-30 fps oynadıgını gordum

Denedikten sonra yazar mısınız düzeldi mi diye falan şimdiden teşekkürler.
tabi denersem yazıcam

bahsettiğinizi tam anlamadım shift tab yapınca steam açılıyor ordan sonra ne yapıcam

Denedikten sonra yazar mısınız düzeldi mi diye falan şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam şu videoyu izledim bunları yapınca tekrardan düzeldi en azından oynancak seviyeye geldi bi dene istersen silip yüklemeyi de denersem yazarım sen denersen sende yazar mısın

Son düzenleme:
tabi denersem yazıcam

bahsettiğinizi tam anlamadım shift tab yapınca steam açılıyor ordan sonra ne yapıcam
oyundayken birinin profilini incelediyseniz orda gözüküyor ama yoksa demekki bakmamışsınız yada baktıktan sonra kapatmışsınızdır

tabi denersem yazıcam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam şu videoyu izledim bunları yapınca tekrardan düzeldi en azından oynancak seviyeye geldi bi dene istersen silip yüklemeyi de denersem yazarım sen denersen sende yazar mısın

Tabii yaparsam yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı