3050 Ti laptopta modlu ETS 2 donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

Jueph

Hectopat
RAM
16GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU
İşlemci
İntel İ7-11800H
Daha önce modlu şekilde istediğim şekilde oynayabildiğim oyunu anlamadığım şekilde bugün modlu şekilde oynayamadım. Sür tuşuna bastıktan sonraki yükleme ekranının ardından kokpit görüntüsü geliyor ve geldiği gibi ekran donuyor. Arkadan sesler devam etmeye gelse de hiçbir türlü oyuna erişemiyorum. Alt Tab attığım vakit oyun siyah ekrana düşüyor ve diğer programları, Görev Yöneticisi dahil, kullanamıyorum. 3 farklı modla denedim, silip yükledim, Config'i silip geri ekledim, dosyaları doğruladım fakat hiçbir türlü modlu oynayamadım. Modsuz şekilde sorun yok fakat modla birlikte oynamak istiyorum. Nasıl çözebilirim?

Hocam Honda bende zaten var sorunsuz çalışıyor bmwyi yükledim o da sorunsuz. Oyunu Steamden başlatırken Launch with OpenGL, DirectX gibi seçenekler var. Onlardan hangisini seçtiğin önemli bazı mod yapanlar hepsine destek vermiyor. Ben direkt masaüstündeki simgeye tıklayıp başlatıyorum mesela.

Bu arada kaç mod kullanıyosun o da önemli. Çok harita modu, çok araba modu vs. varsa cihaza göre kaldırmayıp oyundan atabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı