3050 Ti vs 3060 laptop

Bütçe
15Bin-19Bin
Eğer bu denli bütçen varsa bence bu modeli degil de lenovo almanı öneririm. Bende yeni monster v20.3 aldım eger amd korkum olmasa lenovo alırdım. Ayrıca sogukluk konusunda acer nitrolar baya iyi deniyordu hatta alacaktım ama indirimi bittigi için tulpar aldım.

3050Ti ve 3060 arası fark %50ye yakın. Özellikle 3050Tilardaki vram eksikliğinden dolayı oyunlarda ultra grafiklerde 3060 tokatlıyor. Fiyat farkı ise %30 gibi bir şey. Yani bütçe varsa 3060 tercih etmek çok çok daha mantıklı.

Çok teşekkürler hocalarım fakat hala karar veremedim. Isınma elbet oluyor ama çok ısınmayan bir model arıyorum bu konuda ASUS ve Lenovo'dan hangisi daha iyi olabilir?

3050, 3050 Ti, ve 3060 olması çok fark etmeyebilir benim için, illa Ultra oynayacağım diye bir şey yok. Sadece medium-highda akıcı olması yeterli.
İlk olarak attığım Lenovo olan modeldeki işlemciyle bu işlemci arasında çok mu fark vardır?
Bu model nasıl sizce? Bunun hakkında bir bilginiz var mıdır?

Hocam bütçeniz var ve her gün yeni özellikler geliyor. Bilgisayarda her sene yenilenebilecek bir şey değil. Almışken en iyisini alın.
Bu Lenovo'yu alın geçin.

3060 için sakın fazla para vermeyin, grafik kartları konusunda bazı gelişmeler olacak, 3050TI alın geçin, o 3-4 bin TL cebinizde kalsın. Kart fiyatları yavaştan düşmeye başlayacak, dolayısıyla 1 sene sonra 3060'la iade etmek yerine bunu satar cebinizdeki 3-4 bin TL'yi de ekler 3080'li bir laptop alırsınız rahatlıkla...

3060 için sakın fazla para vermeyin, grafik kartları konusunda bazı gelişmeler olacak, 3050TI alın geçin, o 3-4 bin TL cebinizde kalsın. Kart fiyatları yavaştan düşmeye başlayacak, dolayısıyla 1 sene sonra 3060'la iade etmek yerine bunu satar cebinizdeki 3-4 bin TL'yi de ekler 3080'li bir laptop alırsınız rahatlıkla...
Komikmiş. 3050Ti-3060 arası %40 fark var.

3060 için sakın fazla para vermeyin, grafik kartları konusunda bazı gelişmeler olacak, 3050 Ti alın geçin, o 3-4 bin TL cebinizde kalsın. Kart fiyatları yavaştan düşmeye başlayacak, dolayısıyla 1 sene sonra 3060'la iade etmek yerine bunu satar cebinizdeki 3-4 bin TL'yi de ekler 3080'li bir laptop alırsınız rahatlıkla...

Yok hocam ben bunu aldıktan sonra uzun bir süre kullanmak istiyorum, dayanabilirse yaklaşık 7-8 yıl. Şu anki bilgisayarım da Lenovo ve 5.5 6 senedir kullanıyorum fakat SSD ve RAM güncellemesi yaptırdım ama 1 sene oldu ve ilk yaptırdığım gibi bir hızı yok maalesef. 3060 alırsam 3080 de gözüm olmaz diye düşünüyorum ve aradaki fiyat farkı da değer mi ona karar vermeye çalışıyorum. Hangisi daha uzun ömürlü olur bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı