3050 TL sistem önerisi

Mümkün değil mi?
Hazır kasa dememiştim ama biraz araştırınca şu sistemi topladım.
Ryzen 3 2200G 1194 TL.
B450M S2H 489 TL.
Neo Forza 3000 MHz 8x2 16 GB RAM 798 TL.
Patriot P210 256 GB SSD.
PSU eski bilgisayarımda olan yetiyor.

Hesaba kasa ve PSU katınca 16 RAM olmuyor.
Ayrıca SSD değiştirmenizi öneririm yavaş olduğu söyleniyor.

Mümkün değil mi?
Hazır kasa dememiştim ama biraz araştırınca şu sistemi topladım.
Ryzen 3 2200G 1194 TL.
B450M S2H 489 TL.
Neo Forza 3000 MHz 8x2 16 GB RAM 798 TL.
Patriot P210 256 GB SSD.
PSU eski bilgisayarımda olan yetiyor.
Patriot p210 kötü bir ssd, burst gibi değil.
Şimdi elindeki sistemdeki parçaları sayar mısın ve elinde kasa ve hdd var değil mi?
A400 biraz sıkıntılı bir arkadaş yalnız.

PSU 300TL.

Anakart 410 TL.

Kasa 365TL.

RAM 380 TL.

İşlemci 1200TL.

SSD 400 TL.

Hocam tam 3055 TL. Ama yuvarladım bazı parçaların fiyatlarını. O yüzden 3050 TL diyebiliriz :). (PSU varsa b 450M S2H alabilirsiniz)

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çattık ya... Sen demedin mi "hazır kasa demedim." diye?

Ben hazır sistemi eleştirince toplama demediniz dediniz. Konu başlığını ve başlık altındaki açıklamayı türkçenizi sonuna kadar kullanarak tekrar okursanız anlarsınız herhalde. Çatmanızı gerektirecek bir durum yok. Mümkünse kasası olan ama kasa zorunlu olmayan sıstem önerilerinizi bekliyorum dedim.
Ben hazır sistemi eleştirince toplama demediniz dediniz. Konu başlığını ve başlık altındaki açıklamayı türkçenizi sonuna kadar kullanarak tekrar okursanız anlarsınız herhalde. Çatmanızı gerektirecek bir durum yok. Mümkünse kasası olan ama kasa zorunlu olmayan sıstem önerilerinizi bekliyorum dedim.
Burada hazır kasa gibi bir tabir bulunmuyor.
Çattık ya... Sen demedin mi "hazır kasa demedim." diye?

Ne dediğiniz gerçekten belli değil. Sistem dedim ve hazır kasa ya da toplama diye belirtmedim çünkü tercihi sizlere bıraktım. Hazır kasa demedim dedim de ne var bunda?

https://www.hepsiburada.com/g-skill...xawd8J4gbP_gbpcPBUTNiFCgyCG90G5hoCiMUQAvD_BwE X2.
Toplam 2300 TL tutuyor 800TL'ye de 2.el R3 2200G gibi işlemciler 800 TL civarına satılıyor. Onu da alırsanız güzel olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı