3060 8 GB, 3060 12 GB, 3060 Ti GDDR6X

Bütçe
10k
Soğutma bloğu performansı ve fiyatı iyi olan bir kart bu.
Linke tıklayınca ürün satılamamaktadır yazıyor bunlarada bakılabilir.
Ve bence bu kart varken hiçbirinin yüzüne bakılmaz.

Son düzenleme:
Soğutma bloğu performansı ve fiyatı iyi olan bir kart bu.
Linke tıklayınca ürün satılamamaktadır yazıyor bunlarada bakılabilir.
Ve bence bu kart varken hiçbirinin yüzüne bakılmaz.
Hocam AMD istemiyorum. Bütçeyi ayarladım, parçaların indirime girmesini bekliyorum sadece.

3060 8 GB kötü onu söyleyeyim. Ben 3060 12 GB tavsiye ederim. 8 GB olduğu için 3060 Ti önermiyorum. İlla o güçte olsun dersen AMD 6700 XT veya intel arc A770 16 GB iyidir.
Hangi marka peki hocam?

Hangi marka peki hocam?
RTX 3060 fazla ısınmadığı için bütün markalar idare eder. Ben gigabyte eagle kullanıyorum. Son güçte en fazla 65 derece gördüm. Ekran görüntümden göstereyim.

RE 4 Demo 1080p Image1 Ultra.jpg

Neden 8 GB ekran kartı alma dediğimi de bu görüntüden anlayabilirsin.

RTX 3060 fazla ısınmadığı için bütün markalar idare eder. Ben gigabyte eagle kullanıyorum. Son güçte en fazla 65 derece gördüm. Ekran görüntümden göstereyim.

Eki Görüntüle 1698123

2023 oyunu 10 GB VRAM kullanıyor,halen daha 3070 öneren,2K kartı diyen var.

Eki Görüntüle 1698123

Sağ olun hocam.

Eki Görüntüle 1698123

Hocam Bf 2042 gibi oyunlarda denediniz mi, performansı ve ısınması 65'i geçmiyor değil mi? Bu model ile MSI Ventus 12 GB arasında kaldım da?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı