3060 8 GB kaç yıl götürür?

• Konuyu başlatan Treal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 932
CoD oyunları da AAA.

Modla beraber FSR 3 ekleye biliyorsunuz artık 4 5 yıl yüksek Ultra arası irade eder mi mideum da olur.

4-5 yıl idare eder ama VRAM sorunlu hocam. O yüzden pek bir şey diyemem. 1.5-2 yıl daha oynatır Ultra oyunlar oynamazsanız veya o grafiğe almazsanız. Yoksa ben hiç RTX 3060 8 GB önermiyorum.

AAA oyunları olsun olmasın, her türlü düşük grafiklerde çalıştırsa rahat rahat oynar zaten. Ultra'da ebesininkini görür kart.

FPS oyunları için ne kadar götürür CS gibi.

Modla beraber FSR 3 ekleye biliyorsunuz artık 4 5 yıl yüksek Ultra arası irade eder mi mideum da olur.
Kaldırmıyor hocam pek, ayrıca o modlar ne kadar güvenilir bilinmiyor. VRAM doluluğu nedeniyle pek kaldırmaz ben söyliyeyim.
FPS oyunları için 2 yıl rahat götürür, CS:GO'da RX 6600 5600 ikilisi 500FPS alırken, bir anda CS2 çıkınca hop nasıl 200-300FPS'lere düştü. Yeni bir oyun çıkmaz ama, 2 yıl götürür.

Kaldırmıyor hocam pek, ayrıca o modlar ne kadar güvenilir bilinmiyor. VRAM doluluğu nedeniyle pek kaldırmaz ben söyleyeyim.

FPS oyunları için 2 yıl rahat götürür, CS:GO'da RX 6600 5600 ikilisi 500FPS alırken, bir anda CS2 çıkınca hop nasıl 200-300FPS'lere düştü. Yeni bir oyun çıkmaz ama, 2 yıl götürür.

Hocam Ultra takıntım yok zaten yüksek de olur orta ayar da olur.

Kalite düşürerek uzun süre kullanırsınız ama yok ben hep yüksek Ultra oynamak isterim derseniz çok götürmez.

Bir kartı ne kadar götüreceği tamamen senin isteklerine bağlıdır, ben şu an GTX 1650 ile oyun oynuyorum, daha yıllarca oynayacağım.

Hocam Ultra takıntım yok zaten yüksek de olur orta ayar da olur.
Hocam benim götürmez dediğim tabir, Ultra'ya alıp karta zarar vermek değil. Ultra oyunları ve Ultra grafikte olmaz. Eğer orta ayarda oynarım diyorsanız bir nebze olur, 1-2 yıl değiştirmem diyorsanız sıkıntı yok. Ama her türlü satıp farklı kart alsanız daha iyi olur.

Hocam benim götürmez dediğim tabir, Ultra'ya alıp karta zarar vermek değil. Ultra oyunları ve Ultra grafikte olmaz. Eğer orta ayarda oynarım diyorsanız bir nebze olur, 1-2 yıl değiştirmem diyorsanız sıkıntı yok. Ama her türlü satıp farklı kart alsanız daha iyi olur.
Düşük bütçede Vram demek AMD demek şu an. Mod hakkında görüşlerinize katılıyorum.

3060 gücünü bu yıl çıkacak oyunlar belirleyecek zaten bu yıl çıkacak oyunların birçoğunu Ultra'da açamayacaksınız açarsınız ama 60FPS unutun derim, diğer türlü bu yıl olmazsa seneye ayar kısmaya başlarsınız.

RTX 3060'dan beklenitiniz'de onemli uzun yıllar götürmez.

Ultra takıntınız yoksa 3-4 yıl daha rahat gider. Oyunlar medium-high arası ayarlarda da gayet güzel gözüküyor. Bu yüzden grafik düşürmeye başlayınca hemen kartı değiştirmeyin derim. Bu tamamen boş takıntı ve gereksiz harcama gibi geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı