Merhaba arkadaşlar geçen hafta bilgisayarımı satılığa koyduğum gün alıcısı çıktı satışını yaptım ve aynı gün bilgisayar almak istedim. Bir saat kadar araştırma yaparak bilgisayar aldım.
Bilgisayar bilgilerim.
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam bu ekranı çok beğendim fakat , 280Hz olarak gördüm peki , ben oyunlarda 280hz ortalamasıyla oynamıyorum yani genelde ortalama olarak 160 150 FPS ortalamasıyla oynuyorum problem yaşarmıyım görüntüde.
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam bu ekranı çok beğendim fakat, 280Hz olarak gördüm peki, ben oyunlarda 280Hz ortalamasıyla oynamıyorum yani genelde ortalama olarak 160 150 FPS ortalamasıyla oynuyorum problem yaşar mıyım görüntüde.
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bilgisayarımı satılığa koyduğum gün alıcısı çıktı satışını yaptım ve aynı gün bilgisayar almak istedim. Bir saat kadar araştırma yaparak bilgisayar aldım.
Bilgisayar bilgilerim.
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, bütçem 2-3K civarında Black Friday zamanında indirimleri yakip ederek güzel bir monitör almak istiyorum curve Samsung monitör çok hoş, Samsung'u marka olarak çok beğenirim. Curve hiç monitör kullanmadım alışma konusunda problem yaşar mıyım acaba?