3060 Ti ekran kartı tercihi

AMD, NVIDIA gibi yazılımlar destekleyen avantajları fazla bulunan bir kart değil. Fakat performansı bence daha iyi. Yazılımsal olarak da hiçbir sorun yaşamadım AMD konusunda (ekran kartım RX 580). Hala daha oyunlardaki performansını ve diğer işlerimde beni üzmemesini seviyorum.

RX 500 serisi sorunlu bir seriydi fakat sana da bana da sağlam kart gelmiş demek ki, önceden RX 570 kullandım sorun yaşamadım şimdi RX 6650 XT kullanıyorum W11 de iken WattMan hataları ile uğraştım Windows 10 kurdum WattMan tarih oldu.
 
RX 500 serisi sorunlu bir seriydi fakat sana da bana da sağlam kart gelmiş demek ki, önceden RX 570 kullandım sorun yaşamadım şimdi RX 6650 XT kullanıyorum W11 de iken WattMan hataları ile uğraştım Windows 10 kurdum WattMan tarih oldu.
Biliyorum, fakat ben bu kartın bir sorununu görmedim. Diğer AMD ekran kartları için de konuşuyorum. Oyunlardaki FPS farkları bazen 20 fps AMD'nin önde olduğunu gördüm. Daha önce hiç WattMan hatası almadım bu arada. Tek sıkıntı ettiğim nokta ekran kaydı alma tuşunun kişiselleştirememek olmasıydı.
 
Yazılım sorunu mevcut. Halla yapay teknolojisi eksik. Gelişememişdir.



Cok parası olsa öneri bile istemez. Zaten cok parası olsa 3090 Ti alır değil mi? Bu ne bicim bir yorum?



Kesinlikle RTX 3070.
6800 ile 3070 arasında baya fark var. 3070 6700 XT benzer performans fakat 6800 bu iki karttan da çok daha iyidir. Yani performans olarak RX 570-580 gibi değiller.
 
Arkadaşlar AMD sürücü kısmında NVIDIA'ya göre sorunlu bir firma. Teknoloji bakımından NVIDIA'ya göre yine eksik bir firma. Fiyat ve vereceği (rakip kartlar için söylüyorum) performans NVIDIA'dan ayıran temel fark. Ben AMD kullanıyorum neden birinci önceliğim Hackintosh ikincisi ise fiyatına göre rakip karttan yüksek performans sunması. Çok oyun oynayan biri olsaydım sırf DLSS RTX gibi teknolojiler için NVIDIA'yı tercih edebilirdim. Konu kısaca şu kişinin ihtiyaçlarına ve ekonomik durumuna göre önerilerimiz değişebilir.
 
O kadar para doksem AMD GPU hayatta almam ve arkadas 3060 Ti tercihi arasinda hangisini aliyim diye sormus siz konuyla alakasiz AMD onermissiniz?
3060 Ti önerisi vermemişsiniz mesajınızda, AMD önerenlere laf atmışsınız. Ne farkı kaldı şu an. :D
 
bu konu bu forumun seviyesini gösteriyor.
Adam demiş’ki rtx 3060 ti modellerinden hangisini almalıyım sizin vericeğiniz cevap en fazla 3-4 kelime sonra yanına ekstra olarak yazarsınız/benim tercihim bütçeniz var ise rog rtx 3060 ti fakat o paraya 3070 öneririm herhangi bir model/
 
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Ekranınız kaç Hz?
Ekranınızın çözünürlüğü kaç 4K 2K 1080p mi?

PUBG Cs:Go Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Ekranım 144 Hz. Amacım 1080p'de oyun oynamak. Çünkü 2K monitöre geçiş demek monitör değişikliği demek. 3070 ve üzeri almam demek PSU değişimi demek.
Şu anda sadece ekran kartına yetecek kadar param var ve dediğim gibi oyun amaçlı bir bilgisayar kullanıyorum. İleride yayın render işine girermiyim girersem karşıma nasıl bir tablo çıkar bilmiyorum ve araştırmalarıma görede 3060Ti 1080pden 2K'ya geçmek için olan sınır kart olarak betimleniyor.
 
PUBG CS:GO Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Ekranım 144 Hz. Amacım 1080P'de oyun oynamak. Çünkü 2K monitöre geçiş demek monitör değişikliği demek. 3070 ve üzeri almam demek PSU değişimi demek.
Şu anda sadece ekran kartına yetecek kadar param var ve dediğim gibi oyun amaçlı bir bilgisayar kullanıyorum. İleride yayın render işine girer miyim girersem karşıma nasıl bir tablo çıkar bilmiyorum ve araştırmalarıma görede 3060 Ti 1080P'den 2K'ya geçmek için olan sınır kart olarak betimleniyor.

Saydığın oyunlar işlemci bazlı oyunlar işlemcin nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı