3060 Ti GDDR6X hala alınır mı?

Sizde bir hata çıkmadı diye bu arkadaşdada sorun olmayacak diye bir kaide yok ayrıca arkadaş 7000 serisinden bahsetmiyor 3060 Ti kartın dengi 6600XT 6000 serisinden bahsediyoruz ve 6000 serisi hakkındada sorunlu şikayetleri geliyor gelmeyede devam ediyor 6000 serisi için yorum yapıyorum şu an 7000 serisi hakkında bilgim yok.
Aktif kullanıcıyım ve son zamanlarda hiç sorun yaşayıp yardım isteyen görmedim. Evet zamanında çok olmasa da küçük bir kesim şikayet ediyordu şu an o da yok. Biraz şans işi idi zamanında ama şu an alınabilir.

Öyle bir şey var dostum kabul edemiyorsan fanboy olduğun anlamına gelir şu şekilde açıklıyayım WattMan şikayetlerini zamanında çok araştırmış kendimde wattmana rastlamış birisi olarak bu yorumu yapıyorum bazen ekran kartı üretim hatası WattMan hatalı bazen de yazılımsal hatalı geliyor bugün burada parası olan biri AMD'nin suratına bakmıyorsa bana burada AMD'den bahsetmeyin.
Üretim hatası diye kendin de söylüyorsun. Nvidia tarafında da üretim hatası olabiliyor. Amd işlemci tarafında üretim hatası kaynaklı sıcaklık değeri yüksek oluyor. 1 ürünü hatalı diye bu markayı mı kötülüyor?

AMD imajını WattMan ile lekeledi diye bir şey yok.

NVIDIA tarafında aldığınız mavi ekran, AMD tarafında WattMan olarak adlandırılıyor.

Ayrıca bu WattMan ise ekran kartlık bir problem değil, donanımsal bir problemdir.

RAM, işlemci, anakart gibi parçaların programlarının çökmesinden kaynaklı da WattMan alırsınız.

XFX RX 6700 SWFT modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. 1 kez bile WattMan hatası almadım.

Daha paylaşmamı ister misiniz sizde sorun çıkmadı diye başkalarında çıkmayacak diye bir kaide yok paran varsa NVIDIA AMD'nin suratına bakılmaz.

Yüksek ayarlarda oyun oynasam NVIDIA 3060 Ti veya 3060 12 GB ne kadar uzun süre gider bana tahmini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üretim hatası diye kendin de söylüyorsun. Nvidia tarafında da üretim hatası olabiliyor. Amd işlemci tarafında üretim hatası kaynaklı sıcaklık değeri yüksek oluyor. 1 ürünü hatalı diye bu markayı mı kötülüyo?
Amdler genelde hatalı oluyor. Seri ile ilgisi yok. Hala hatalı. Beş para etmez. Nvidia garantidir, Amd şanstır.

Daha paylaşmamı ister misiniz sizde sorun çıkmadı diye başkalarında çıkmayacak diye bir kaide yok paran varsa NVIDIA AMD'nin suratına bakılmaz.

Param var. Ama rx 7900 tercih ettim. Tercih meselesine de bağlı. En iyi kart olarak tabii ki 4090 ama RX 7900 gibi bir fiyat performansı niye almayayım. Ayrıca valorant tarzı oyunlarda 1000 fps üstüne çıktığım da oluyor.

Üretim hatası diye kendin de söylüyorsun. NVIDIA tarafında da üretim hatası olabiliyor. AMD işlemci tarafında üretim hatası kaynaklı sıcaklık değeri yüksek oluyor. 1 ürünü hatalı diye bu markayı mı kötülüyor?

Her markada üretim hatası olabilir ama bu üretim hatası oranı çok az olmalı AMD'de bu oran çok yüksek olay bu bundan bahsediyorum tabii bu bahsettiğim direk ekran kartı üretim hatası olduğu için bir de ekran kartı üretimden sağlam kullanıcıya ulaşıp yazılım hatası ile karşılaşan var iki türlü WattMan hatası var kısacası.

En son attığınız konu da kendiliğinden düzeldiğini arkadaş söylemiş. Bu ekran kartlık bir problem değil, bunu neden anlamak istemiyorsunuz?

Dual kanal RAM kullanıyorsunuz diyelim. Kullandığınız RAM CL değeri ve MHz değeri farklı. Bundan kaynaklı sistem çöker, WattMan hatası alırsın. Bunun kaynağı RAM iken gelip ekran kartını suçlayamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı