3060 Ti GTA 6'yı kaldırır mı?

Oldukça olası. Belki daha da çok bekleyeceğiz. Rockstar, role Play'i de aldı. GTA 5 ve RDR2'den daha uzun soluklu bir geliştirme süreci olacağı aşikar. GTA 5, 1.5 sene sonra falan PC'ye gelmişti. 2027 ilk çeyreği iyi bir ihtimal hatta. :D

Hocam bana göre PC tarafını fazla bekletmeyecekler, GTA 5 çıktığı dönemdeki PC pazarı ile GTA 6'nın çıkacağı dönemdeki PC pazarı çok farklı, 10 yılda PC pazarı ciddi bir şekilde büyüdü hatta konsolla yarışıyor sanırım şu aralar, RDR2 de 1 yıl beklettiklerini göz önüne alırsak dediğim gibi maksimum 1 yıl sonra görürüz, umarım ertelemezler oyunu satışların artmasını beklemek gibi abidik gubidik sebeplerden dolayı.

Bildiğiniz gibi GTA 6'nın traileri yayınlandı. Grafiklere falan bakacak olursak gerçekten olağanüstü bir grafiklere sahip. Trailer olduğu için mi böyle yoksa oyun içi grafikler farklı mı olur? Ve Ryzen 5600, 3060 Ti GTA 6'yı kaldırır mı?

Bak dostum daha sistem özellikleri belirli değil yani hangi sistem kaldırır hangisi kaldırmaz belli değil burada kaldırır veya kaldırmaz demek sadece tahmin geçerliğe çok uzak.

Hocam bana göre PC tarafını fazla bekletmeyecekler, GTA 5 çıktığı dönemdeki PC pazarı ile GTA 6'nın çıkacağı dönemdeki PC pazarı çok farklı, 10 yılda PC pazarı ciddi bir şekilde büyüdü hatta konsolla yarışıyor sanırım şu aralar, RDR2 de 1 yıl beklettiklerini göz önüne alırsak dediğim gibi maksimum 1 yıl sonra görürüz, umarım ertelemezler oyunu satışların artmasını beklemek gibi abidik gubidik sebeplerden dolayı.
Rockstar' ın acelesi yok. PC için acele edeceğini de hiç sanmıyorum. Adamlar ne zaman bitirirse işini o zaman çıkaracaklar. Nasıl olsa deli gibi satacak.

Bildiğiniz gibi GTA 6'nın traileri yayınlandı. Grafiklere falan bakacak olursak gerçekten olağanüstü bir grafiklere sahip. Trailer olduğu için mi böyle yoksa oyun içi grafikler farklı mı olur? Ve Ryzen 5600, 3060 Ti GTA 6'yı kaldırır mı?

Kaldırır bence millet yok 4000 serisiyle yok işte AMD tarafında 6000 serisiyle diye yalan yanlış şeyler diyorlar benim tahminim minmum 2000 serisi AMD kısmındada 5000 serisi oynatır bu oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı