3060 Ti GTA 6'yı kaldırır mı?

2027 mi? Ciddi misiniz?
Oldukça olası. Belki daha da çok bekleyeceğiz. Rockstar, Role Play' i de aldı. GTA 5 ve RDR2' den daha uzun soluklu bir geliştirme süreci olacağı aşikar. GTA 5, 1.5 sene sonra falan PC' ye gelmişti. 2027 ilk çeyreği iyi bir ihtimal hatta.

Vereceği Fps veya sunacağı görüntü kalitesinden bağımsız olarak oyunu açar.

Hocam bana göre PC tarafını fazla bekletmeyecekler, GTA 5 çıktığı dönemdeki PC pazarı ile GTA 6'nın çıkacağı dönemdeki PC pazarı çok farklı, 10 yılda PC pazarı ciddi bir şekilde büyüdü hatta konsolla yarışıyor sanırım şu aralar, RDR2 de 1 yıl beklettiklerini göz önüne alırsak dediğim gibi maksimum 1 yıl sonra görürüz, umarım ertelemezler oyunu satışların artmasını beklemek gibi abidik gubidik sebeplerden dolayı.

1050 Ti bile o oyunu 30 FPS oynatır.

Bak dostum daha sistem özellikleri belirli değil yani hangi sistem kaldırır hangisi kaldırmaz belli değil burada kaldırır veya kaldırmaz demek sadece tahmin geçerliğe çok uzak.

Rockstar' ın acelesi yok. PC için acele edeceğini de hiç sanmıyorum. Adamlar ne zaman bitirirse işini o zaman çıkaracaklar. Nasıl olsa deli gibi satacak.

Kaldırır bence millet yok 4000 serisiyle yok işte AMD tarafında 6000 serisiyle diye yalan yanlış şeyler diyorlar benim tahminim minmum 2000 serisi AMD kısmındada 5000 serisi oynatır bu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…