3060 Ti için kasa önerisi

Bütçe
2000-3000

Hocam bu model ferah mıdır ilk defa gördüm maruz görün. MSI kasalar hakkında bir bilgim yok memnun kalır mıyım?

Benim kasadaki gibi önden havayı çekecek ısınan hava yükselecek ve yukarıdan atılacak. Sizinkinde önde çekecek fan yok egzoz kısmı ters takıp oradan çekiyorsunuz havayı. Çekilen temiz hava üstteki fanlara çok yakın olduğu için ısınmadan dışarı atılıyor. Kasanın içi çok boğuk. Bu kasanın fanları da kötüdür. Bence kesinlikle kasa değişmesi gerekiyor. Düzgün kasa almazsanız yine ısınır.
Benim kasa alttaki. %30 fan hızı 63 derece Max görüyor.

Eki Görüntüle 2304437

Attığım kasayı alabilirsiniz çok güzel hava akışı var fiyatı da uygun.
DeepCool CH560 Digital Review - KitGuru[/URL]
Kasayla alakalı detaylı bilgi için kitguru incelemesine bakabilirsiniz.
Yan taraf mesh kasanın mükemmel hava akışı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Digital olan versiyonda göstergeler vs var ama pahalı. CH560 digital yazarsanız çıkar. Bu düz CH560 tek fark bu.

Hocam sizin sahip olduğunuz versiyon güzel gibi duruyor videoları izledim ilgilimi çekti. Ama fiyat beni zorlar. 2000-3000 arasında kafamın rahat olacağı bir kasa var mıdır yoksa biraz daha bekleyip bunu alınır mı?

Hocam bu model ferah mıdır ilk defa gördüm maruz görün. MSI kasalar hakkında bir bilgim yok memnun kalır mıyım?

Hocam sizin sahip olduğunuz versiyon güzel gibi duruyor videoları izledim ilgilimi çekti. Ama fiyat beni zorlar. 2000-3000 arasında kafamın rahat olacağı bir kasa var mıdır yoksa biraz daha bekleyip bunu alınır mı?

Beyaz olanı 4 gün önce 3099 TL'ye düşmüştü. Tekrar düşer mi bilmiyorum. Ben olsam undervolt ile idare eder bekleyip bu kasayı alırdım. 2-3K arası alacağınız kasa kalite olarak bu kasanın yanından dahi geçemez.

Önde 3x140mm fan var. 2-3K arasındaki kasalarda 120mm fan var hava akışı açısından 140mm olması önemli.
Ekran kartı destek çıtası var.
38mm GPU desteği yine çoğu kasadan uzun.
Üstte 360mm sıvı soğutma desteği.
Kasanın hava akışını arttırmak için yan taraf mesh 2-3K kasalarda bu olmaz.
175mm CPU yüksekliği var bu büyük kule tipi soğutucuları bile takabileceğiniz anlamına geliyor.
Dikey gpu takabiliyorsunuz.
Eatx anakart desteği.

Kesinlikle beklenip alınması gerektiğini düşünüyorum.
Hava akışı tasarım her açıdan mükemmel olduğunu düşünüyorum. Kendi kasam Cougar MX600 aldığım sıra haberim yoktu bu kasadan. Bilseydim mutlaka bu kasayı alırdım. Fiyatı da Cougar'dan ucuz çünkü.

Beyaz olanı 4 gün önce 3099 TL'ye düşmüştü. Tekrar düşer mi bilmiyorum. Ben olsam undervolt ile idare eder bekleyip bu kasayı alırdım. 2-3K arası alacağınız kasa kalite olarak bu kasanın yanından dahi geçemez.

Önde 3x140mm fan var. 2-3K arasındaki kasalarda 120mm fan var hava akışı açısından 140mm olması önemli.
Ekran kartı destek çıtası var.
38mm GPU desteği yine çoğu kasadan uzun.
Üstte 360mm sıvı soğutma desteği.
Kasanın hava akışını arttırmak için yan taraf mesh 2-3K kasalarda bu olmaz.
175mm CPU yüksekliği var bu büyük kule tipi soğutucuları bile takabileceğiniz anlamına geliyor.
Dikey gpu takabiliyorsunuz.
Eatx anakart desteği.

Kesinlikle beklenip alınması gerektiğini düşünüyorum.
Hava akışı tasarım her açıdan mükemmel olduğunu düşünüyorum. Kendi kasam Cougar MX600 aldığım sıra haberim yoktu bu kasadan. Bilseydim mutlaka bu kasayı alırdım. Fiyatı da Cougar'dan ucuz çünkü.
Anladım hocam yardım ettiğiniz için gerçekten teşekkürler.

@bluerr hocam bir sorum olacak. Ben undervolt işlemini yaptım ve çok memnun kaldım ama şöyle bir sıkıntı var. Her yüke gireceğim zaman MSI Afterburner'dan kayıt ettiğim profile girip undervolt işlemini onaylıyorum. Bunu orijinal haliymiş gibi yapma seçeneğim var mı yani her açıldığında direkt varsayılan olarak o profilden açabiliyor muyum?

Son düzenleme:
Anladım hocam yardım ettiğiniz için gerçekten teşekkürler.

@bluerr hocam bir sorum olacak. Ben undervolt işlemini yaptım ve çok memnun kaldım ama şöyle bir sıkıntı var. Her yüke gireceğim zaman MSI Afterburner'dan kayıt ettiğim profile girip undervolt işlemini onaylıyorum. Bunu orijinal haliymiş gibi yapma seçeneğim var mı yani her açıldığında direkt varsayılan olarak o profilden açabiliyor muyum?

Windows resmini tiklerseniz mavi haldeyken bilgisayar açılırken her defasında ayar yapmanıza gerek kalmaz.

Desktop Screenshot 2024.09.11 - 18.22.02.83.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı