3060 Ti için model önerisi

Bionicpauto

Femtopat
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, arkadaşlar.

Şu zamanda kart fiyatları malum, yeni ekran kartı alacak arkadaşlar için ufakta olsa bir yol olsun diye en çok tutulan model olan 3060 Ti ekran kartında sizce hangi marka soğutma ve çekirdek hızında daha iyi, bunu burada tecrübe edinmiş arkadaşlar ile belirleyip yeni kart alacak arkadaşlara yardımcı olup yol göstermektir.
 



Bunlar 3060 Ti için alınabilecek modeller.

Bu fiyatlara 6700 XT bulunduğunu da belirteyim.



Red Devil özellikle önerimdir.
 
Ben görsel ve şekil olarak NVIDIA'yı çok beğeniyorum bu kart konusunda yorumlarınız nedir peki sizce NVIDIA güçlü bir kart degil mi diğer Markalara göre?
 

Dosya Ekleri

  • 20237970-AE04-4F9F-8B85-B978981BEFFC.jpeg
    20237970-AE04-4F9F-8B85-B978981BEFFC.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 22
Ben görsel ve şekil olarak NVIDIA'yı çok beğeniyorum bu kart konusunda yorumlarınız nedir peki sizce NVIDIA güçlü bir kart degil mi diğer Markalara göre?

Nvidia'nın kendi ürettiği kartlar prototiptir, piyasaya çok az miktarda sunulur. Türkiye'de zaten yok. Asus, MSI, Gigabyte, EVGA, Zotac, Palit gibi üreticilerse Nvidia'dan bu kartın içindeki GPU yongalarını temin eder, kendi PCB'leri üzerine gömerek ve özel soğutmalar yaparak satışa sunar. Yalnız Nvidia tasarımı olan bu prototip kartlar (Founders Edition denir bunlara) diğer markaların üretimlerine göre genelde daha çok ısınır ve frekans hızlarıyla oynanmamıştır. Diğer markalar ise üzerine koydukları soğutucu blokların, fanların performansına göre kartlara hızaşırtma yaparak performansını Nvidia kartların da üzerine çıkartırlar.

3060 Ti için Asus ROG Strix, EVGA FTW3, MSI Gaming X Trio, Gigabyte Aorus Elite, Asus TUF gibi modeller sayılabilir en iyiler arasında. Colorful Vulcan da var ama TR'de satışı var mıdır bilmiyorum.
 
Aorus Elite veya ROG

3060 ve 3060 Ti Tier List'te en tepe kartlar, Soğutma performansı muazzam bu kartların bunların dışında MSI Gaming X Trio'da var ama yukarıdakileri bulamazsam alırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı