Sistemim bu şekilde bu sisteme uygun 2K ya da 1080p monitör hangisini almam uygun olur? Çoğunlukla FPS oyunlari oynuyorum.
Adamakıllı ilk sistem toplayışım ve düzgün bir ekran kartı istiyorum beni üzmeyecek.
Bütçe 5000TL'ye kadar olabilir biraz üstü de olabilir.
1080p mi? 2K mı almalıyım sizce? Aklimda bu da soru işareti. Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
Sistemim bu şekilde bu sisteme uygun 2K ya da 1080p monitör hangisini almam uygun olur? Çoğunlukla FPS oyunlari oynuyorum.
Adamakıllı ilk sistem toplayışım ve düzgün bir ekran kartı istiyorum beni üzmeyecek.
1080p mi? 2K mı almalıyım sizce? Aklimda bu da soru işareti. Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
24 veya 27 inç olması uygun bence fps olarak da team fortress 2 pubg cs go team fove bu tarz oyunlar daha yoğunluk olarak oynadığım oyunlar arasında.
Dediğim gibi ilk sistem toplayışım yeni çıkan oyunlara da parayi basıp alıp çoğunu deneyeceğim.
24 veya 27 inç olması uygun bence fps olarak da team fortress 2 pubg cs go team fove bu tarz oyunlar daha yoğunluk olarak oynadığım oyunlar arasında.
Dediğim gibi ilk sistem toplayışım yeni çıkan oyunlara da parayi basıp alıp çoğunu deneyeceğim.
MSI kavisli oyuncu monitörleri, genel kullanımdan oyuna kadar tüm kullanım koşullarında en konforlu açı olan R1500 kavis oranına sahiptir. Kavisli paneller sizi oyunun içine daha çok hapsedecek ve bu…
www.gaming.gen.tr
2.monitörü yaklaşık 5 6 saat kullanidm valorant good of war ve assassin's creed odsey
İkinci monitör fiyat olarak da iyi aslında ama ben boyutunu da ayarlamak istiyorum alçaklık yükseklik ayari olsun istiyorum. Başka farklı önerileriniz var mıdır acaba HDR desteği falan olan monitörler örneğin bir de diğerlerine göre artışı eksisi nedir söylerseniz sevinirim, teşekkürler. Ayrıca 2K mı 1080p mi seçmem daha sağlıklı olur bu konu hakkinda da yorumlarınızı bekliyorum
İkinci monitör fiyat olarak da iyi aslında ama ben boyutunu da ayarlamak istiyorum alçaklık yükseklik ayari olsun istiyorum. Başka farklı önerileriniz var mıdır acaba HDR desteği falan olan monitörler örneğin bir de diğerlerine göre artışı eksisi nedir söylerseniz sevinirim, teşekkürler. Ayrıca 2K mı 1080p mi seçmem daha sağlıklı olur bu konu hakkinda da yorumlarınızı bekliyorum
Bu fiyatta HDR'ı düzgünce kullanan monitörü maalesef bulamazsınız. Bulsanız bile Windows'un HDR desteği çok iyi değil.
Attığım monitörlerin yükseklik ayarlaması bulunuyor.
Videoları izlerseniz eksilerini ve artılarını göreceksiniz.
İkinci monitör fiyat olarak da iyi aslında ama ben boyutunu da ayarlamak istiyorum alçaklık yükseklik ayari olsun istiyorum. Başka farklı önerileriniz var mıdır acaba HDR desteği falan olan monitörler örneğin bir de diğerlerine göre artışı eksisi nedir söylerseniz sevinirim, teşekkürler. Ayrıca 2K mı 1080p mi seçmem daha sağlıklı olur bu konu hakkinda da yorumlarınızı bekliyorum.