3060 Ti ile Starfield'da düşük FPS almak

Parvis

Hectopat
Daha fazla  
Bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yoksa oyunun optimizasyonumu rezalet? Ryzen 7 6800H ve RTX 3060 Ti ile oyunda ortalama 45 FPS alıyorum. En düşüğe aldığımda 60 yüksekte 45 50 arası geziyor. Bu kadar fark olmaması ve bu kadar düşük FPS normal mi?

Bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yoksa oyunun optimizasyonumu rezalet? Ryzen 7 6800H ve RTX 3060 Ti ile oyunda ortalama 45 FPS alıyorum. En düşüğe aldığımda 60 yüksekte 45 50 arası geziyor. Bu kadar fark olmaması ve bu kadar düşük FPS normal mi?

Çok iyi olmasa da DLSS modu var hocam, onunla beraber 3060 12 GB ekran kartım ile 80 90 FPS'lere çıkıyorum. Dediğim gibi çok iyi değil pixeller bazen göze batıyor.

Oyun AMD destekli olduğu için NVIDIA kartlar şu anlık düşük FPS alıyor

Günümüzdeki çoğu oyun DLSS, FSR gibi yazılımlara güvendiğinden dolayı optimizasyonu sorunlu olarak çıkıyor. Sonradan düzeltiriz kafasıyla, ek olarak oyun eski sayılabilecek bir oyun motoruyla çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı