ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING V2 OC 8GB GDDR
Anakart
ASUS PRIME B560M-A 5000MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2
İşlemci
INTEL Core i5-11400F 2.6GHz
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı 2021 Ekim ayından beri aktif olarak kullanıyorum. Arada mavi ekran hatası veriyor diye format attım, fakat yine mavi ekran hataları vermeye başladı. Oyun oynarken veya boşta olduğu vakit mavi ekran hatası kesinlikle almıyorum. Ne zamanki bilgisayarı açma tuşuna bassam Windows şifre girme yeri gelince mavi ekran vermeye başlıyor. Mavi ekran verdikten sonraki açılışta başta açılması gereken uygulamalar da açılmıyor, yeniden başlatınca açılıyor. Verilen mavi ekran hata kodları şu şekilde; KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, CRITICAL_PROCESS_DIED, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. Formattan sonra 1 tane mavi ekran verdiği için size RAR içerisinde sunmuş olduğum hata kodu SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. Dediğim gibi mavi ekran hatalarını arada veriyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kingston SSD yazılım (firmware) güncelleştirmeleri, Kingston’ın SSD Manager (KSM) uygulaması üzerinden sağlanır. Bir yazılım (firmware) güncelleştirmesine başlamadan önce her zaman verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
ASUS Armoury Crate kaldırdım. Dediğiniz logi mouse programı için gerekli galiba ama kaldıramadım. İzin istiyor ve ne yaptıysam izin verdiremedim. RST yüklü değilmiş
Bunlar neler ASUS yazıyorum ekle kaldıra çıkmıyor. Neleri kaldıracağımı da tam bilmiyorum yanlış bir şey kaldırmak istemiyorum. Ekran kartını güncelledim.
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...