3060 Ti model önerisi

Bütçe
14000
Katılım
12 Aralık 2017
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

3060 Ti satın almak için hızlı ve güvenilir site söyler misiniz?

Genel olarak internette 13 bin TL'ye EVGA marka var İtopya'da ama şu piyasa yoğunluğunda ne kadar zamanda gelir bilemiyorum.

Sistemin geri kalan parçalarını topladım ekran kartı yok 13 14 arası da kalan bütçe ekran kartı için.

Güvenilir site önerir misiniz?
 
Merhabalar,

3060 Ti satın almak için hızlı ve güvenilir site söyler misiniz?

Genel olarak internette 13 bin TL'ye EVGA marka var İtopya'da ama şu piyasa yoğunluğunda ne kadar zamanda gelir bilemiyorum.

Sistemin geri kalan parçalarını topladım ekran kartı yok 13 14 arası da kalan bütçe ekran kartı için.

Güvenilir site önerir misiniz?
Itopya,N11,Hepsiburada,Trendyol,Akakçe,İncehesap...
Buralardan yapılan alışverişler de dolandırılma gibi konular yaşamazsınız.
Ayrıca ROG Strix veya MSI Gaming X modelleri gayet yeterlidir.
Özellikle ROG Strix ancak onu 14bin'e bulabilir misiniz bilemem.
 
İtopya, Sinerji, Gaming.gen.tr, QP Bilişim, pckolik, İncehesap, inventus, N11, GameGaraj, Hepsiburada sana tavsiyem EVGA 3060 Ti FTW, ASUS ROG STRIX veya TUF, MSI Gaming X, Gigabyte vision. Aorus master

Screenshot_20220304-214702.jpg
Screenshot_20220304-214834.jpg
Screenshot_20220304-214935.jpg
 
Son düzenleme:
Valla ben de tam olarak aynı dertten muzdaribim. 3060ti için yalvaran bir sistemim var ekran kartı hariç tamam hepsi. Şu Vatan'ın tek parça ekran kartı satmaması saçmalığından düzgün bir model bulamıyorum. Hepsiburada n11 falan çok güvenemiyorum nedense. Saçmalıyor muyum acaba?
 
Vallahi ben de tam olarak aynı dertten muzdaribim. 3060 Ti için yalvaran bir sistemim var ekran kartı hariç tamam hepsi. Şu Vatan'ın tek parça ekran kartı satmaması saçmalığından düzgün bir model bulamıyorum. Hepsiburada N11 falan çok güvenemiyorum nedense. Saçmalıyor muyum acaba?

Vallahi ben uzun araştırmalar sonucu bana en mantıklı gelen Şunu aldım. Arada Trendyol olmasından kaynaklı hareket ettim bakalım umarım bir sorun yaşamam. Ekran kartı hariç sistemi Amazon'dan topladım. Bütün sistem geldikten sonra yine güncel alışveriş deneyimlerimi paylaşırım. Uygun fiyatlı olarak tavsiye edebileceğim bu var ama fiyat olarak neden ucuz dersen bilmiyorum ben mini kart almak istemediğim ve bu kadar iyi bir sistemde toplamışken adamakıllı bir şey olsun istediğim için Gigabyte tercih ettim. İnventus için güvenilir demişler ki belki hatırlarsın bir ara unlost ile çalışıp bayağı PC satmışlardı.
 
Mantıklı bir alışveriş olmuş bence güle güle kullanın. Benim de gözlediğim modellerden biri buydu. Şu an siz de belirtince cazip göründü gözüme. Benim tek korkum bu tarz yerlerden satın alınca ne bileyim, acaba gizlice ikinci el midir, yada gelirken kargoda bir şey olur mu, sağa sola fırlatarak getiriyorlar kutuları bazen. Öyle şeyler düşünmekten alamadım hala.

Bir de şu bahsettiğiniz mini cart olması durumu, ona da başlarda biraz takıyordum ama sonra önemsemedim pek, onun bir farkı olur mu? Mesela üç fanlı kartlar daha iyi mi soğutur, daha uzun ömürlü falan mıdır? Benim şu an hala 2014'te aldığım ve imzamda görülen r9 290 var, o da üç fanlı ve hala kullanıyorum canavar kart. Ama bu üç fanın biri yıllar önce bozuldu, diğer biri yarım yamalak çalışıyor, sadece ortadaki fanı tam güç dönüyor, o yüzden direk 85 dereceye fırlıyor ağır oyunlarda, ama çalışıyor yani.

Birileri daha fikir belirtse de kurtulsam şu dertten ya 😄
 
Mantıklı bir alışveriş olmuş bence güle güle kullanın. Benim de gözlediğim modellerden biri buydu. Şu an siz de belirtince cazip göründü gözüme. Benim tek korkum bu tarz yerlerden satın alınca ne bileyim, acaba gizlice ikinci el midir, ya da gelirken kargoda bir şey olur mu, sağa sola fırlatarak getiriyorlar kutuları bazen. Öyle şeyler düşünmekten alamadım hala.

Bir de şu bahsettiğiniz mini cart olması durumu, ona da başlarda biraz takıyordum ama sonra önemsemedim pek, onun bir farkı olur mu? Mesela üç fanlı kartlar daha iyi mi soğutur, daha uzun ömürlü falan mıdır? Benim şu an hala 2014'te aldığım ve imzamda görülen R9 290 var, o da üç fanlı ve hala kullanıyorum canavar kart. Ama bu üç fanın biri yıllar önce bozuldu, diğer biri yarım yamalak çalışıyor, sadece ortadaki fanı tam güç dönüyor, o yüzden direk 85 dereceye fırlıyor ağır oyunlarda, ama çalışıyor yani.

Birileri daha fikir belirtse de kurtulsam şu dertten ya 😄

Dostum bilmiyorum bu konu hakkında çok bir tecrübem yok ama fikrimi söyleyecek olursam mantık olarak ne kadar fazla fan o kadar iyi soğutma düz mantık.

Hani o yüzden ben uzun yıllar beni götüreceğine inanarak hem kartın ömrünün de uzun olması açısından biraz bütçe zorlayıp 3 fanlı aldım ama 2 fanlı da olsa sanırım 3 5 derece fark eder. Tecrübe eden arkadaşlar varsa daha iyi yorum yapacaklardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı