3060 Ti model seçimi

Sanal olarak 2K görüntü elde etmen mümkün. RX 6600 XT ile 1080p monitörde 8K'ya kadar görüntü alabiliyorum. Tabii ki 8K kalitesine yaklaşamaz, darboğazı azaltmak için kullanırsın. Bence ona da gerek yok. 1080p Ultra ayarlarda oyna, darboğaz olursa da dert değil, olsun.

Hangi 3060 Ti seçmeliyim peki? Sıfır almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim yüzünden geçemiyorum 4070 darboğaz yapıyor yoksa 4070 Ti alacaktım.

i5 9600K darboğaz oranı %30 o yüzden geçemiyorum.
O zaman 2K veya 4k çözünürlüğünde DLSS 3, DLSS 2 gibi teknolojileri kullanarak ekran kartı kullanımını arttırırsın olur biter.
3060 Ti alarak atma paranı çöpe, işlemciyi değiştirirsin sonradan.

O zaman 2K veya 4K çözünürlüğünde DLSS 3, DLSS 2 gibi teknolojileri kullanarak ekran kartı kullanımını arttırırsın olur biter.
3060 Ti alarak atma paranı çöpe, işlemciyi değiştirirsin sonradan.

Ekran kartı almam lazım şu an 1050 Ti var yetmiyor 3060 Ti veya başka bir ekran kartı almam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci değişirsem anakart değişmem lazım + RAM'ler değişecek kafadan 13K gitti zaten önemli olan bu işlemciye ne takabilirim?
Anakart ve işlemci kısmı beni aşıyor, zırt pırt ürün çıkardıkları için takip etmiyorum piyasayı.
Kararına bağlı olarak yeni konu açabilirsin.

Monitör 1080p 2K kullanabiliyor muyum?

1686607049241.png

Bu ayar sayesinde 2K ve 4K olarak kullanabiliyorum. Ki 2K'da herhangi bir görüntü kaybı yaşanmıyor.

Para vereceksin paran çöpe gitmesin git al 4070'i 2K Ultra grafik ile oyunlarını oyna. İleride bir işlemci değiştirirsin olur biter.

Eğer 3060 Ti diyorsan da ona 11k verme git 2.el yarı parasına al kullan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLDSR ile 1080p gibi bir görüntü ile oynayabiliyorsunuz. Paranızı iyi bir karta verin ve bu teknoloji ile kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı