3060 Ti sistem alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu

Selamlar. Bu bilgisayarı 3 gün önce satın aldım ve site stokta var gösteriyordu az önce gelen maille stoklarının bitmiş olduğunu ve 2-3 hafta kadar gecikebileceğini açıkladılar. Ben de vaziyet böyleyken konu açıp sorayım dedim çünkü doğal olarak site iade hakkı tanımış oldu tarafıma. İçerisinde sizce değiştirilmesi gereken parçalar var mı? PSU'yu internette araştırdım ve olumsuz bir yorum göremedim yine de size bırakıyorum. Ayriyeten kasa görünüş olarak pek iç açıcı gelmedi şimdi bakınca onu da https://www.hepsiburada.com/aerocoo...3-0-oyuncu-kasasi-ae-p7c1-pro-pm-HB000007EPW5 (sitede stok olmadığını ben de görüyorum başka bir yerden alacağım zaten) bu ürün ile değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Ekstra olarak sistem tamamıyla oyun için alınıyor.

Bence kendiniz toplasanız daha ucuza getirebilirsiniz. Ramleride 3200 falan alsanız daha iyi olur bence. PSU gayet iyi bu arada.

Kendim aynı parçaları toplamaya çalıştım sadece ekran kartını Galax değil de farklı bir marka seçtim fiyat 14K'ya çıktı beceremedim galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı