Galax secmenizi pek tavsiye etmem...
Slate 3070 I R5 5600X RTX 3070 8GB DDR4 16GB 500GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com mantıklı gibi geldi ama çok da emin olamadım sadece 20 TL daha pahalı
Galax secmenizi pek tavsiye etmem...
Sebep?Galax secmenizi pek tavsiye etmem...
Sogutmasi falan iyi oldugunu dusunmuyorum ya da kart bozulursa eger karsinda bi muhatap bulamayabilirsin. Baska sitelerden bak Teknobiyotik Galax,HighPower Adata gibi firmalardan para aliyor o yuzden sistemlerini bu markalardan topluyorlar.İnce hesaptan alışveriş yapmıyorum. Daha önce harici harddisk ve klavye almıştım klavyeyi kaybettiler harddisk ise çalışmıyordu. Hakkımı arayana kadar canım çıkmıştı.
Peki neden?
Sogutmasi falan iyi oldugunu dusunmuyorum ya da kart bozulursa eger karsinda bir muhatap bulamayabilirsin. Baska sitelerden bak Teknobiyotik Galax, High Power Adata gibi firmalardan para aliyor o yuzden sistemlerini bu markalardan topluyorlar.
Hayir oyle bi soylem degil. Istersen al ama 12binTL verip de bu kadar kalitesiz parcalar ben olsam almazdim.Hocam bunu nereden biliyorsunuz şayet ben sitede High Power PSU kullanan çok az toplanmış sistem gördüm. Bu biraz "şu takım şike yapıyor" gibi dayanaksız bir söylem olmamış mı sence?
Hayir oyle bir soylem degil. Istersen al ama 12bintl verip de bu kadar kalitesiz parcalar ben olsam almazdim.
Stoklar bitmeden once 3060 ti itopyada msi ventus modeli 5000 TL'ye bulunabiliyordu... Simdi zotac 5800 en ucuz oda cok acil degilse sistem almayin bence en azindan yeni hukumet gelince bakabilirsiniz.Tamam hocam işte soruyorum ben de bu kadar kalitesiz dediğin ben herhangi bir olumsuz yoruma rastlamadım internette. Daha iyisini toplayabiliyorsan senden beklerim ben bulamadım maalesef. Artık markadan markaya bile aynı üründe neredeyse 1000-2000 TL arası fiyat farkediyor. Ayriyeten 2 yıldır kullandığım ASRock marka RX580 bile hiç sıkıntı çıkarmadı bana. 20 derece falan oluyordu boşta hatta konusunu bile açtmıştım.
Stoklar bitmeden once 3060 Ti İtopya'da MSI Ventus modeli 5000 TL'ye bulunabiliyordu... Simdi Zotac 5800 en ucuz oda cok acil degilse sistem almayin bence en azindan yeni hukumet gelince bakabilirsiniz.
Bence yeni gelen geldiginde sistemi de degistirecek zaten. Hukumet degisirse dolar kesin olarak duser.Yeni hükumetin gelmeyeceğini bildiğim için almak istiyorum zaten. Fikrimce bu imkansız gibi duruyor maalesef. Aynı hükumet kaldığı takdirde de bundan 3-4 yıl önceki fiyatlara o zaman pahalı deyip şimdi nasıl ne kadar ucuzmuş be diyorsak. Yeni seçimlerden sonra da aynısını olacağını düşünüyorum. Bu ülkede mevcut sistem değişmeden "ucuzlama" mümkün değil aldığınız maydanozdan, kullandığınız telefona kadar bu böyledir. Onun için şu an almak istiyorum zira yılbaşından sonra yeni vergilerle bahsettiğiniz fiyatlar yüzde 10 yüzde 25 arası artacaktır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.