3060 Ti sistem için kasa ve PSU tavsiyesi

Tabi ki birebir tecrübe etmediğim için belki ağır olmuş olabilir tabirim fakat araştırmış olduğum model CV 650 80+ bronze ve bildigim kadarıyla 2015 yılında bu model yok eski serinin yeni modeli diyenler var.

Girmediğim yer kalmadı diyebilirim bir tane olumlu haber bulsam kendimi kandırıp iade etmek istemiyordum (zaten kasıntı bir iş iade olayı) kasayı da Corsair (4000x beyaz) seçtim gayet memnunum ondan fakat PSU konusunda şahsım adına olmasa da insanların tecrübelerinden dolayı iadeye karar verdim.

Elbetteki yıllardır kullananlarda da vardır sıkıntı yasamayan fakat nasıl bi sistem nasıl bir yükte şu anda 3060 ti ve 5600x canavarlarını alıyorsam ve güc kaynağının da oldukça önemli bi parça olduğunu düşünüyorsam bu kadar olumsuz eleştiriden sonra o ikilinin yanına Corsair almak gercekten mantıklı durmadı gözümde.
Seçtiğin model bahsettiğim bir kaç sorunlu modelden biri. Aldıktan sonra değil de almadan önce araştırsaydın, sıkıntı olmazdı.
 
Seçtiğin model bahsettiğim bir kaç sorunlu modelden biri. Aldıktan sonra değil de almadan önce araştırsaydın, sıkıntı olmazdı.
Aynen orası ayrı benim hatam, corsair lafını görünce ve kampanyada olunca direk atladım modeli arastırmadan. Herneyse konu ben degilim PSU olarak high power secilmesini siddetle öneriyorum 600 gold yada 750gold
 

Geri
Yukarı