3060 Ti sistem monitöre görüntü vermiyor

Maegrad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda 3060 Ti'lı bir bilgisayar aldım. Eski monitörümü ikinci monitör kullanmak için dönüştürücü aldım ama görüntü alamıyorum. Monitörüm VGA girişli bu yüzden HDMI to VGA dönüştürücü aldım.

Dönüştürücüde sorun olduğunu düşündüğüm için başka bir bilgisayar/ps sistemi ile denedim ve dönüştürücüde sorun yok.
Ekran kartnının HDMI çıkışında sorun olduğunu düşünüp başka bir tv/monitör ile ikinci ekran yapmayı denedim ve yaptım sorun yok.

Dönüştürücüyü bilgisayara taktığım zaman birinci monitör görüntü gidiyor ve no signal yazıyor. Ekran kartı çıkışındaki yerlerini değiştirdim yine aynı hatayı alıyorum.İkisini aynı anda takamıyorum iki ekran da siyah oluyor

Aklıma gelecek her şeyi yaptım, her siteden araştırma yaptım ama bir sorun göremedim. Burada sorun nerede olabilir?

Son düzenleme:
Merhaba yakın zamanda 3060 Ti'lı bir bilgisayar aldım. Eski monitörümü ikinci monitör kullanmak için dönüştürücü aldım ama görüntü alamıyorum. Monitörüm VGA girişli bu yüzden HDMI to VGA dönüştürücü aldım.

Dönüştürücüde sorun olduğunu düşündüğüm için başka bir bilgisayar/ps sistemi ile denedim ve dönüştürücüde sorun yok.
Ekran kartnının HDMI çıkışında sorun olduğunu düşünüp başka bir tv/monitör ile ikinci ekran yapmayı denedim ve yaptım sorun yok.

Dönüştürücüyü bilgisayara taktığım zaman birinci monitör görüntü gidiyor ve no signal yazıyor. Ekran kartı çıkışındaki yerlerini değiştirdim yine aynı hatayı alıyorum. İkisini aynı anda takamıyorum iki ekran da siyah oluyor.

Aklıma gelecek her şeyi yaptım, her siteden araştırma yaptım ama bir sorun göremedim. Burada sorun nerede olabilir?

Monitör bozuk olabilir mi?

Dostlar rica ediyorum yardımedin yeni monitör alma taraftarı değilim.
Dostum aynı sorunu yaşadım çözümünü bulamadım ama kendi kendine düzeldi. Tavsiyem her girişi denedikten sonra bilgisayarı aç kapa :(
Her gün deneyeceğim bunu
Telefonumdan discord girip pcden ekran paylaştım.Dönüştürücüyü taktığım zaman görüntü donuyor.Ekran kartında bir sorun olabilir mi yoksa dönüştürücüyü mü tanımıyor bilgisayar

Son düzenleme:
Dostlar rica ediyorum yardımedin yeni monitör alma taraftarı değilim.

Her gün deneyeceğim bunu
Telefonumdan discord girip pcden ekran paylaştım.Dönüştürücüyü taktığım zaman görüntü donuyor.Ekran kartında bir sorun olabilir mi yoksa dönüştürücüyü mü tanımıyor bilgisayar
Sorunu çözebildin mi? Eğer çözebildiysen nasıl yaptığını merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı