3060 Ti sistemde PUBG çamur gibi görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10

TechDelisi

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 3200 mhz ram
Ekran kartı
3060ti
Anakart
X570
İşlemci
Ryzen 5 5600x
5600X ve 3060 Ti bir sisteme sahibim. Orta-üst segment bir PC anlayacağınız. NVIDIA'nın son driveri yüklü yani sürücülerim güncel Game filter ile ayar çekmeme rağmen oyundaki görüntü biraz çamur gibi binaların dış yüzeyleri çok parlak ve fili fili oluyor ışık saçıyor. Kenar yumuşatma ayarları da dahil Ultra'ya çeksemde sonuç hüsran. Ekran görüntüsü de ekleyebilirim konuyla ilgili. Yardımcı olabilecek var mı? Driver yüzünden olduğunu düşünüyorum. Mithrain ile birebir ayar yapmıştım onda da aynı sorun vardı eski driver kurup düzeltmişti. Bu konuda ne yapmalıyım?

Bir de konuya ek olarak mithrain 2022 ayarları veya çok net ve kaliteli görüntü sağlayan ayarları paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü atabilirsen daha da iyi olur.

DDU ile sürücünü silip sıfırdan yükledin mi? Yapmadıysan öyle dene.

Sıfırdan kurmadım Experience üzerinden güncelleme yapmıştım o kadar kaldırma yükleme vb işlemlere girişmedim. Şu an için ekran görüntüsü ekleyemem ama ekleyeceğim takipte kalır mısınız?

Bilgim yok, niyetinizi çocukça buluyorum. Beni konulara etiketlemezseniz sevinirim.
NVIDIA öneriyorsunuz, Wattman hakkında bilgilisiniz. Belki yardımcı olursunuz diye etiketledim. Çocukluk ile ne alakası var anlamadım. Yine de teşekkürler, bir daha etiketlemem.

Bilgim yok, niyetinizi çocukça buluyorum. Beni konulara etiketlemezseniz sevinirim.

NVIDIA öneriyorsunuz, WattMan hakkında bilgilisiniz. Belki yardımcı olursunuz diye etiketledim. Çocukluk ile ne alakası var anlamadım. Yine de teşekkürler, bir daha etiketlemem.

İkinize de teşekkürler tartışma ortamı yaratmaya gerek yok. İstediğim ayarlar belli kullanıcı nezlinde yoktur zorlamak haddimize değil yine de düşünceleriniz için teşekkürler.

Experience de minimum ayarlar secilmis olabilir.
Oyun içi ayarlarım ultra da olsa minimum da olsa bir şey fark etmiyor. Game filter ile keskinleştirme ayarı yapınca da yine değişen bir şey olmuyor. Dediğiniz kısımı kontrol edeceğim.
Experience de minimum ayarlar secilmis olabilir.
Olceklendirme ayarlarini 100 cek ayrica hem NVIDIA exp hem de oyunda.

120'de ölçeklendirme ayarı oyun içi NVIDIA ayarlarına eski sürücüde de yeni sürücüde de dokunmadım değiştiğini sanmıyorum.

Experience bozuyor bence sil tekrar yukle expreincesiz DDU ile sil tekrar yukle exp siz.
Oyun içi ayarlarım Ultra da olsa minimum da olsa bir şey fark etmiyor. Game filter ile keskinleştirme ayarı yapınca da yine değişen bir şey olmuyor. Dediğiniz kısımı kontrol edeceğim.

120'de ölçeklendirme ayarı oyun içi NVIDIA ayarlarına eski sürücüde de yeni sürücüde de dokunmadım değiştiğini sanmıyorum.

O zaman nıs teknolojisi acilmistir ayni sorunu bende yasadim adamlarin yuzu flu gibiydi sildim expsiz yukledim DDU ile sil ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı