mionellessi
Hectopat
Ucuz modellerden almaya bütçem yetiyor ama onlara da kronik sorunlu falan diyorlar alasım gelmiyor...Bi tık öyle tavsiyem depolamanı arttırman olucak. Ama eğer durumlar sıkışıksa pekte önemli değil.
Ucuz modellerden almaya bütçem yetiyor ama onlara da kronik sorunlu falan diyorlar alasım gelmiyor...Bi tık öyle tavsiyem depolamanı arttırman olucak. Ama eğer durumlar sıkışıksa pekte önemli değil.
Aynen şu an 500 GB SSD var. HDD alana kadar çok oyun indiremiyorum.Ben araba yarışları pek sevmem ama ben de ilk defa güçlü bir pc aldım, Forza Horizon 4 deneyeyim dedim çok güzelmiş grafikleri ve oynanışı. Ara sıra harika doğası olan yollarda gezmek isterseniz alabilirsiniz oyunu. PC hafızası 500 gb ise tavsiye etmem ama.![]()
Bence ekstra SSD'ye gerek yok. SSD gerektiren bir kaç oyun için 500 GB yeterli olur. Ben yanına 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Hem ıvır zıvır dosyaları oraya atarım.Klavyeyle zor oluyor evet. Ben de oyunu silsem mi yoksa ek depolama için Sata SSD mi alsam karar veremedim...
HDD gece sesli falan çalışırsa ben çok rahatsız olurum. Hem de Sata SSD'ler de bayağı hızlı, HDD alınmaz bence.Aynen şu an 500 GB SSD var. HDD alana kadar çok oyun indiremiyorum.
Bence ekstra SSD'ye gerek yok. SSD gerektiren bir kaç oyun için 500 GB yeterli olur. Ben yanına 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Hem ıvır zıvır dosyaları oraya atarım.
Yok o anlamda dememiştim. Onlar zaten listemde vardı boşa yazmanıza gerek yok diye demiştim.HDD gece sesli falan çalışırsa ben çok rahatsız olurum. Hem de Sata SSD'ler de bayağı hızlı, HDD alınmaz bence.
Bu arada God of War önermeyin demişsiniz ama kendisi oynadığım en iyi oyun olur benim.![]()
Ben de sağlam PC yeni aldığım için benim de aklıma güzel grafikli oyun pek gelmiyor. PS4'te Uncharted ve Horizon Zero Down beğenmiştim ama biraz pahalılar şu an. Aslında Steam'de ve Epic Games'te bütçeye uygun ve güzel yorumlu oyunları istek listesine ekledikten sonra youtubedan oynanış videolarına bakabilirsiniz, sonra da içinize sineni alırsınız. Tavsiye beklemekten daha hızlı sonuç verir, çünkü indirimlerin bitmesine 3 gün kaldı.Yok o anlamda dememiştim. Onlar zaten listemde vardı boşa yazmanıza gerek yok diye demiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.