3060 Ti sistemle yayıncı olabilir miyim?

Ethernet ile bağlıyım hocam. Yarın test edeceğim. Kaç aralıkta olması lazım upload ın.



Kasayı düşüneceğim hocam.
Anakart değişmeyi düşünürseniz de bu Anakart gerçekten iyi. Ne kadar bir bütçe ayıracaksınız bilmiyorum ama Hepsiburada üzerinden daha uygun oluyor diğer sitelere oranla. Güzel bir indirimdeyken yakaladım ben geçen ay sizin de aklınızda bulunsun diye söylüyorum nacizhane bir öneri olarak yanlış anlamayın sakın
 
Ethernet ile bağlıyım hocam. Yarın test edeceğim. Kaç aralıkta olması lazım upload ın.
FPS ve yayın kalitesi Twitch yayını için oldukça önemli iki faktördür. 480p görüntü kalitesi ve 30 FPS için ortalama 2 mbps upload hızı gereklidir fakat bu işten para kazanmayı da düşünüyorsanız maalesef bu görüntü kalitesi çok yeterli değildir. 720p için 5 mbps, 1080p için ise en az 8 mbps upload hızı gereklidir. Kaynak Türk Net.
 
FPS ve yayın kalitesi Twitch yayını için oldukça önemli iki faktördür. 480p görüntü kalitesi ve 30 FPS için ortalama 2 Mbps upload hızı gereklidir fakat bu işten para kazanmayı da düşünüyorsanız maalesef bu görüntü kalitesi çok yeterli değildir. 720p için 5 Mbps, 1080p için ise en az 8 Mbps upload hızı gereklidir. Kaynak TurkNet.

İlk başlarda hobi sararsa bize de sararlarsa maddi olarak düşünebilirim neden olmasın.
 
Overclock yapmayı düşünmüyorsan ki zaten ihtiyacın olacağını sanmıyorum, anakartın gayet iyi ve yeterli yükseltmene gerek yok. Ekran kartında alacağın işlemcide tek başlarına yayın idare edebilecek güçteler. Doğru ayarlar ve yeterli internet ile sıkıntısız bir şekilde ortalamanın çok üzerinde kalitede yayın yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı