3060 Ti ve i7-11700 Sistem Valorant'ta 200 FPS veriyor

betromax

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da söylediğim gibi Valorant'ta ayarları düşükte yapsam yüksekte yapsam FPS bir türlü 350'yi geçmiyor zaten normal maçta 350 bile zor oluyor en düşükte 190-200'e düşüyor. Ekran kartı ve işlemci kullanımı %35-40'ı geçmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı driveri yüklü, GeForce experiencle yapmıştım, Intel chipset de yüklü ve BIOS'u da bu sabah güncelledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da söylediğim gibi Valorant'ta ayarları düşükte yapsam yüksekte yapsam FPS bir türlü 350'yi geçmiyor zaten normal maçta 350 bile zor oluyor en düşükte 190-200'e düşüyor. Ekran kartı ve işlemci kullanımı %35-40'ı geçmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı driveri yüklü, GeForce experiencle yapmıştım, Intel chipset de yüklü ve BIOS'u da bu sabah güncelledim.

BIOS'tan RAM frekanslarını yükselt güncellemeden sonra onlar sıfırlanır.

Onundışında FPS nizde anormal bir durum yok.

Ayrıca ayarları kısıp arttırmanız güçlü PC'lerde FPS etkilemez.

Bence var hocam ben yüksek ayar 1080p de sabit 200 FPS alıyorum ne olursa olsun düşmüyor patlamalar vb i5 11400 RX 6500 XT.

Hocam arkadaş en düşük 200 FPS demiş.

Ayrıca tüm driverlar güncel yazmış eğer yanlış driver kurmadıysa sorun yok anakart driverlarını kurabilir belki.

Güncellemeden önce de bu FPS'i mi alıyordunuz oyun içinde stabil 300 FPS oluyor mu?

BIOS'tan RAM frekanslarını yükselt güncellemeden sonra onlar sıfırlanır.

Onundışında FPS nizde anormal bir durum yok.

Ayrıca ayarları kısıp arttırmanız güçlü PC'lerde FPS etkilemez.
Ram frekansı olması gerektiği gibi 3200 mhz de dün ayarladım fakat fps hala aynı

Biligsayarınızda kaç GB RAM var?
32 gb ram kullanıyorum normalde ama şu an tek 16 gb ram takılı öbürünüde takıcam fakat ram slotunun önünü sıvı soğutmanın borusu kapatmış o da kolay kolay yerinden oynayacak bişey değil sıvı soğutucuyu söküp takıcam büyük ihtimal. Ramin markası GSKILL Orman kamuflaj 3200 mhz olarak geçiyor

Kurulu olanları söyliyeyim ekran kartı driverini geforce experience kurdum güncellemesi geldikçede yapıyorum + olarak intel chipset driver kurulu, windows güncellemesi geldiğindede yapıyorum sık sık

çekirdek kullanımları normal mi?

Dosya Ekleri

• 21.PNG
    21.PNG
    1,2 MB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı