3060 Ti vs 6700 XT

Şimdi arkadaşlar şöyle bir sıkıntı var, oyunlar artık çok fazla VRAM istiyor 6700 XT bunu karşılıyor şimdilik ama RTX ve sorunsuz güncellemeler içinde 3060 Ti bunu karşılıyor ki çoğu oyunuda şu an sıkıntısız açıyor 3060 Ti sizce hangisini almalıyım? 7-8 senedir NVIDIA kullanıcısıyım ekran kartım yerli milli 1050 Ti :D hiç sorunsuz bu günlere geldim. Yeni ekran kartı alacağım ama oyun FPS testlerinde 6700 XT önde olsa dahi WattMan gibi olaylar gözümü korkutuyor karar veremedim kısaca sizce hangisini almalıyım?

6700XT 4 aydır amd kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim

FSR teknolojisi DLSS 2.0 ile çok rahat baş edebiliyor artık, çok gelişti. Hoş, ikisi de pek iyi değil ama zorda kalındığı zaman günü kurtarıyor.

Hocam açıkçası RTX 3060 Ti vs RX 6700XT deyince aklıma iPhone vs Android geliyor aklıma kalitemi performans mı?

Hocam açıkçası RTX 3060 Ti vs RX 6700XT deyince aklıma iPhone vs Android geliyor aklıma kalitemi performans mı?
NVIDIA ve Apple aşırı derece de kapitalist firmalardır. AMD doğulu ve Android üreticilerin çoğu da öyle. Amerikalılar yaptığı taşıtlardaki güvenlik sorunlarını bile umursamayan adamlar. Ben neden onlara herhangi bir konuda güveneyim ki?

Peki wattman hatasını çözmek kolay mı, eski sürümü yükleyince her şey düzelen cinsten mi yoksa ekran kartını çöp eden bir olay mı ? Normal yazılımsal bir şey ve bunun çözümü varsa 6700 xt de karar kıldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı