3060 ve R5500 sistem Valorant'ta 160 FPS veriyor

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam abilerim. Ben 1 yıl önce bir sistem almıştım ama berbat bir sistemdi. 6400RXLI falan sonra bunu geliştirdim (4 ay falan sonra) 3060 ve 5500 taktırdım. Valorant'ta FPS başlarda çok umursamazdım monitör 60 hzydi fakat şu an bir 180Hz monitöre sahibim ve 180 FPS almakta zorlanıyorum. 3060la bu değerleri görmem normal mi? 5600'ün daha iyi olduğunu biliyorum iyi bir farkla ama bu 80 FPS bir fark yaratacağını zannetmem. Bu arada RAM 2x8GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maks fps değerlerini alırken sistem bileşenlerin sıcaklıkları kaç derecede oluyor ya da yüzde kaç kullanım oluyor paylaşabilir misin?

Maks fps değerlerini alırken sistem bileşenlerin sıcaklıkları kaç derecede oluyor ya da yüzde kaç kullanım oluyor paylaşabilir misin?
Yarın yazarım kankam ailemle birlikte yaşıyorum pavyon gibi pc uyandırmıyım onları

Biraz araştırma yaptım, genel olarak bu kart ve bu işlemciyi kullananlarda hatta daha üst kart kullananlarda da aynı sorunlar olabiliyormuş. İnternetten bulduğum ve yüzde 80 başarı oranı olan çözümleri söylüyorum.

• Driverleri güncellemek (güncel ise kaldırıp temiz kurulum yapmak)
  • Ram frekansını kontrol etmek
  • İşlemci ya da ekran kartına herhangi bir OC yapılmış ise sıfırlamak
  • Oyun içi ayarları sıfırlamak
  • Geforce ayarlarını sıfırlamak (Oyun için optimize edilmişse)
  • Oyunda iken arkada açık olan işlemciye yük bindiren uygulamaları kapatmak

Biraz araştırma yaptım, genel olarak bu kart ve bu işlemciyi kullananlarda hatta daha üst kart kullananlarda da aynı sorunlar olabiliyormuş. İnternetten bulduğum ve yüzde 80 başarı oranı olan çözümleri söylüyorum.

• Driverleri güncellemek (güncel ise kaldırıp temiz kurulum yapmak)
  • Ram frekansını kontrol etmek
  • İşlemci ya da ekran kartına herhangi bir OC yapılmış ise sıfırlamak
  • Oyun içi ayarları sıfırlamak
  • Geforce ayarlarını sıfırlamak (Oyun için optimize edilmişse)
  • Oyunda iken arkada açık olan işlemciye yük bindiren uygulamaları kapatmak
Bunları ben yarın hallederim çok sağol kanki işe yararsa söylerim

Rica ederim, dediğim gibi internetten bulduğum çözümler bunlardı. Umarım işinize yarar.
hocam rdr 2de 80 dereceye çıkıyo işlemci. Ekran kartında öyle (ICUE den baktım)

Rica ederim, dediğim gibi internetten bulduğum çözümler bunlardı. Umarım işinize yarar.
Valorantada bakcam

valoranttada 60larda ikiside

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı