3060 vs ARC750

1TB Kioxia ile MLD 1TB arasında ciddi fiyat farkı var, evet kalite farkıda var ancak o fiyat farkına değer mi sizce?

1690499220689.png

Bundan seç. 500 GB yetmez dersen sonradan 1-2TB HDD eklersin.

Sende aynı sistemi kullanıyorsun sanırım PSU'dan yana şu anlık bir sorun yaşadın mı? Ve performanstan memnun musun acaba.

Yok aynı sistemi kullanmıyorum. MLD DRAM'siz SSD'i olduğu için Kioxia önerdim. PSU'yu dediğim gibi aldıktan sonra sat, daha kaliteli bir PSU al. İtopya'daki yukseltmeler kötü o yüzden PSU'yu sonra al diyorum.

Yok aynı sistemi kullanmıyorum. MLD DRAM'siz SSD'i olduğu için Kioxia önerdim. PSU'yu dediğim gibi aldıktan sonra sat, daha kaliteli bir PSU al. İtopya'daki yukseltmeler kötü o yüzden PSU'yu sonra al diyorum.
anladım hocam o halde 650w psulu kasayıda seçmiyorum direk hazır sistemde olanı alıp ayrı psu alacağım. Teşekkür ederim önerilerniz için

Kioxia SSD G2 modeli değil seçeceksniz G2 Plus seçin ayrıca muhtemelen Intel render olarak NVIDIA'dan geride AMD'den öndedir.
evet kesinlikle nvıdıadan geridedir ancak sırf 3060 diye borca girilirmi ekstra kararsızım hala

Dostlar selam bütçemi yükseltip riske girmeden 3060'lı Vatan Bilgisayar'daki kasayı alacağım son yorumlarınızı bekliyorum INTEL I3 12100F - ZOTAC RTX3060-3060TI-GIGABYTE H610M H- 500GB- 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

RTX 3060 veya RX 6600'den vazgeçmeyin yıl olmuş 2023 Arc 750 hala Battlefield oyunlarını açamıyor. Ayrıca yazılımında driverlarında hala sorun var Intel ekran kartı almak için erken. RTX 3060 alın RT açar DLSS açar keyfinize bakarsınız driver sorunlarıyla uğraşmazsınız.

O sistemde sadece kasayı 1000 TL verip theltermake yapmanızı öneririm.

RTX 3060 veya RX 6600'den vazgeçmeyin yıl olmuş 2023 Arc 750 hala Battlefield oyunlarını açamıyor. Ayrıca yazılımında driverlarında hala sorun var Intel ekran kartı almak için erken. RTX 3060 alın RT açar DLSS açar keyfinize bakarsınız driver sorunlarıyla uğraşmazsınız.

O sistemde sadece kasayı 1000 TL verip theltermake yapmanızı öneririm.
teşekkürler hocam kasayı theltermake yapıp aldım kafam rahatladı sonunda psudan çok korkuyodum iyi oldu bunu seçtiğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı