3060Ti 11700K sisteme PSU tavsiyesi

• Konuyu başlatan 519506
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.295
Bütçe
2500

Bunlar iyi değil, GF1 overpriced. Hydro G'nin total performansı kötü, ripple değerleri özellikle.
@Sir Benjamin 850W Gold Corsair CXE RGB fanlı atasım geldi ama vazgeçtim.

Bence lafını yapmaz.

CXE diye bir seri hatırlamıyorum hocam Corsair'da, CX-F'i diyorsanız da Bronze onların sertifikası.

@Sir Benjamin Olabilir, karıştırdım galiba ama ben olsam Corsair alırdım PSU olarak gayet iyi bir marka ben beğeniyorum.

RMx olabilir, RM de var ama kapasitörleri düşük seviye. Yine de 10 yıl garantili, RMx serisi başarılı; pahalı olmasa tadından yenmezdi.

650W bile yeterli gelir, 2500 TL bütçenin tamamını kullanmaya gerek yok.

750 de verdim.

RTX 3060 Ti ekran kartının teknik özelliklerinde en az 750W yazıyordu ondan dedim bir de diğer parçalar var sıvı soğutma RGB kasa RAM klavye falan.
@Sir Benjamin Olabilir, karıştırdım galiba ama ben olsam Corsair alırdım PSU olarak gayet iyi bir marka ben beğeniyorum.
ben ilk bunu düşündüm. Corsair RM850 CP-9020196-EU 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
birde bunu. MSI MPG A850GF 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ama karar veremedim bir sorayım dedim.

RTX 3060 Ti ekran kartının teknik özelliklerinde en az 750W yazıyordu ondan dedim bir de diğer parçalar var sıvı soğutma RGB kasa RAM klavye falan.

650W da yeter, 750W için 11900K ile birlikte kullanman gerek.

850W'a gerek yok.

Core Reactor ayrıca daha iyi olur ikisinden de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı