3070 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan SirC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 789
Onu görmedim hocam. :( Fiyatlar hakkında bir süredir araştırma yapmıyorum, özür dilerim.

GameGaraj sınırlı stokla çok iyi indirim gibi yansıtmış da ne bileyim bana fiyatı normal geldi. Konu sahibi beğenirse alabilir tabii.

İyiden kötü derken kingston furry daha kötü bir ram mi ballistix ten ikisi de 3200mhz ve cl16
Ben diğer markayı pek bilmediğimden kingston seçtim.

Crucial, Kingston'un içinden geçer. Aynı RAM'ler bende var 3600Mhz CL14 şeklinde kullanıyorum sen çok rahat 3800Mhz CL14 yaparsın işlemcinden dolayı. Ballistix fiyatına göre en iyi çiplere sahip RAM'lerden birisi.

GameGaraj sınırlı stokla çok iyi indirim gibi yansıtmış da ne bileyim bana fiyatı normal geldi. Konu sahibi beğenirse alabilir tabii.

Crucial, Kingston'un içinden geçer. Aynı RAM'ler bende var 3600Mhz CL14 şeklinde kullanıyorum sen çok rahat 3800Mhz CL14 yaparsın işlemcinden dolayı. Ballistix fiyatına göre en iyi çiplere sahip RAM'lerden birisi.
Ramleri oc yaparak mhz arttırabiliyoruz onu biliyorum ama cl değerlerini düşürebildiğimizi bilmiyordum
Bunu yapmanın herhangi bir zararı olur mu

@kino Teşekkür ettim biraz baktım başlığa, teknik detay beni aşıyor.
Sistemi almaktan vazgeçtim elimde idareten bir pc var yaza kadar bekleyeceğim indirim takip edeceğim veya yeni nesil ekran kartı ve işlemci alırım.

@SirC buna da bakabilirsin. Arada 3K'ya değecek fark yok iki kart arasında, sistemin kalanı aynı.

Yok hocam psikolojik olarak 3070 alt sınırım :)
Zaten dediklerinizden sonra soğudum sistemden bekleyeceğim ya 4000 serisine yeni anakart ve işlemci ile girerim ya da daha makul fiyat kovalarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı