İyiden kötü derken kingston furry daha kötü bir ram mi ballistix ten ikisi de 3200mhz ve cl16@SirC RAM'leri daha iyiden daha kötüye değiştirmek de bir tercih tabii.
Onu görmedim hocam.Fiyatlar hakkında bir süredir araştırma yapmıyorum, özür dilerim.
İyiden kötü derken kingston furry daha kötü bir ram mi ballistix ten ikisi de 3200mhz ve cl16
Ben diğer markayı pek bilmediğimden kingston seçtim.
Ramleri oc yaparak mhz arttırabiliyoruz onu biliyorum ama cl değerlerini düşürebildiğimizi bilmiyordumGameGaraj sınırlı stokla çok iyi indirim gibi yansıtmış da ne bileyim bana fiyatı normal geldi. Konu sahibi beğenirse alabilir tabii.
Crucial, Kingston'un içinden geçer. Aynı RAM'ler bende var 3600Mhz CL14 şeklinde kullanıyorum sen çok rahat 3800Mhz CL14 yaparsın işlemcinden dolayı. Ballistix fiyatına göre en iyi çiplere sahip RAM'lerden birisi.
Yok hocam psikolojik olarak 3070 alt sınırım@SirC buna da bakabilirsin. Arada 3K'ya değecek fark yok iki kart arasında, sistemin kalanı aynı.
Aquarius 5A-3060\Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-3060Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Hocam sistem fiyatı gerçekten iyi.Yok hocam psikolojik olarak 3070 alt sınırım
Zaten dediklerinizden sonra soğudum sistemden bekleyeceğim ya 4000 serisine yeni anakart ve işlemci ile girerim ya da daha makul fiyat kovalarım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.