3070 Ti 1440P'de kaç yıl götürür?

Olması benim açımdan önemli sen neye takıyorsan tak kardeşim belki ben başııja bir şey için kullanacağım.

Sistemi kötülemek için bahaneye bakar mısınız o fiyata en pahalı 3070 Ti sistem satıyorlar 3080 alıyorsun hala burada ufak tefek şeyler için kötülüyorsun sen bilirsin.

Kardeşim dediğimi okur musun lütfen?
Ben burada performans karşılaştırması yapmıyorum farkındaysan. VRAM'den bahsediyoruz burada.

Tamam işte bu yüzden karşılaştırma yapman lazım. İki ekran kartının bellek hızları farklı, bant genişliği farklı, mimarisi farklı. Zamanımı RX 6650 XT ile 3070'i bir tutan birine zaman harcamayacağım. @xorram bu konu ile vaktini boşa harcama, YouTube'da çok daha net şekilde karar verebilirsin.

Tamam işte bu yüzden karşılaştırma yapman lazım. İki ekran kartının bellek hızları farklı, bant genişliği farklı, mimarisi farklı. Zamanımı RX 6650 XT ile 3070'i bir tutan birine zaman harcamayacağım. @xorram bu konu ile vaktini boşa harcama, YouTube'da çok daha net şekilde karar verebilirsin.
6650xt vs 3070 yapmıyorum kardeşim.Bahsettiğim konu VRAM eksikliği sen bana bant genişliğinden bahsediyorsun.
Forza Horizon 5'te VRAM eksik olduğunda mimarine bakmıyacak yalnız drop yiyeceksin.

6650 njerede dedim gösterir misin

Sistemi kötülemek için bahaneye bakar mısınız o fiyata en pahalı 3070 Ti sistem satıyorlar 3080 alıyorsun hala burada ufak tefek şeyler için kötülüyorsun sen bilirsin.
Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bitti

Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bitti
Sanki siz alıyorsunuz

Sanki siz alıyorsunuz
Hele sen bana 6650 dedim mesajı atsana çok merak ettim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı