xorram
Picopat
6660 diyen kim. 6800. DedikKardeşim dediğimi okur musun lütfen?
Ben burda performans karşılaştırması yapmıyorum farkındaysan.VRAM'den bahsediyoruz burda.
6660 diyen kim. 6800. DedikKardeşim dediğimi okur musun lütfen?
Ben burda performans karşılaştırması yapmıyorum farkındaysan.VRAM'den bahsediyoruz burda.
Anakartda pcl 4 desteği bile yok
DP çıkışı da. Uok
Olması benim açımdan önemli sen neye takıyorsan tak kardeşim belki ben başııja birşey için kullanacağımAnakart da DP çıkışı olmayışından bizene.DP kabloyu Anakarta mi takıyoruz ?![]()
Olması benim açımdan önemli sen neye takıyorsan tak kardeşim belki ben başııja bir şey için kullanacağım
Ne diyorsun 6800 nerden çıktı?6660 diyen kim. 6800. Dedik
Olması benim açımdan önemli sen neye takıyorsan tak kardeşim belki ben başııja bir şey için kullanacağım.
Kardeşim dediğimi okur musun lütfen?
Ben burada performans karşılaştırması yapmıyorum farkındaysan. VRAM'den bahsediyoruz burada.
6650xt vs 3070 yapmıyorum kardeşim.Bahsettiğim konu VRAM eksikliği sen bana bant genişliğinden bahsediyorsun.Tamam işte bu yüzden karşılaştırma yapman lazım. İki ekran kartının bellek hızları farklı, bant genişliği farklı, mimarisi farklı. Zamanımı RX 6650 XT ile 3070'i bir tutan birine zaman harcamayacağım. @xorram bu konu ile vaktini boşa harcama, YouTube'da çok daha net şekilde karar verebilirsin.
6650 njerede dedim gösterir misinTamam işte bu yüzden karşılaştırma yapman lazım. İki ekran kartının bellek hızları farklı, bant genişliği farklı, mimarisi farklı. Zamanımı RX 6650 XT ile 3070'i bir tutan birine zaman harcamayacağım. @xorram bu konu ile vaktini boşa harcama, YouTube'da çok daha net şekilde karar verebilirsin.
Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bittiSistemi kötülemek için bahaneye bakar mısınız o fiyata en pahalı 3070 Ti sistem satıyorlar 3080 alıyorsun hala burada ufak tefek şeyler için kötülüyorsun sen bilirsin.
Sanki siz alıyorsunuz6650 njerede dedim gösterir misin
Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bitti
Hele sen bana 6650 dedim mesajı atsana çok merak ettim6650 njerede dedim gösterir misin
Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bitti
Sanki siz alıyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.