3070 Ti 1440P'de kaç yıl götürür?

Sistemi kötüleyen yok anakartını sevmedim kardeşim işlekci tarafındada amd isteniyorum bitti

Sanki siz alıyorsunuz
O zaman gelip sorma buraya. Ne alıyorsan al sen hariç kaç tane insanın umurunda sence? Buraya gelip soruyorsun, insanlar cevap veriyor; yardımcı olmaya çalışıyor. Bize ne senin ne aldığından.

25 bine 3080 bulmuşsun gelmişsin anakartın işlemcinin lafını yapıyorsun. Tamam kardeşim sen git kafan ne esiyorsa onu al sana bir şey demiyorum.
Sistemde bir parça iyi olunca sistem iyi olmuyr diğer parçalar sistemin kalitesinin düşürüyor. O işlemciyi 3050 ti ya takıyorlar bana 3080 için al diyorsunuz

Konu kilitlenmeli çok gereksiz yorum yapan bilgisiz arkadaşlar var. 12400F alacak olan adam 5600’e çöp diyor. 5600’ün çöp olmadığını farkedince de anakartın DP portu yok falan diyor yanlışını kabul etmemek büyük bir yanlıştır. 3070 ti ile 3080 arasında az fark var sanıyor olabilirsiniz ama arada çok ciddi bir performans farkı var. Hele ki 2K’da.

Sistemde bir parça iyi olunca sistem iyi olmuyr diğer parçalar sistemin kalitesinin düşürüyor. O işlemciyi 3050 ti ya takıyorlar bana 3080 için al diyorsunuz
3050Ti'ın masaüstü versiyonu olmadığını bilmeyen adam R5 5600'ün performansı hakkında da fikir sahibi olamaz tabii ki. Direkt R5 5600=5600H diye kodlamış, bir de bunu yazıyor. Sen takıl kafana göre, en bilgili sensin.

Bir şey biliyorlar ki size öneriyorlar. Ne haliniz varsa görün hocam, atılan sistemde bir sorun görmüyorum.

Sistemde bir parça iyi olunca sistem iyi olmuyor diğer parçalar sistemin kalitesinin düşürüyor. O işlemciyi 3050 Ti'ya takıyorlar bana 3080 için al diyorsunuz.

Sistemin fp olma amacı da bu zaten sana bunu anlatamıyoruz. Ha 3050'ye takmışlar ha 3080'e darboğaz yapıyor mu? 2K da yapmaz olay bitti.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı