3070 Ti hazır sistem nasıl?

Bütçe
32000

MuratcanG

Centipat
Daha fazla  
Hazır sistem aldım ve içindeki birkaç şeyi değiştirdim toplam 32.000TL tutarında bir miktara aldım. Sizce iyi mi eksik şeyleri var mı ve şu günümüzdeki fiyatlara göre daha iyi toplanabilir miydi? Her şeyi sıfır olarak bu fiyatta eklenebileceğini düşündüğünüz varsa yazıp belirtirseniz çok sevinirim.

SmartSelect_20230316-085252_Gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pahalıya almışsınız iade edin.
Daha geçen gün bir arkadaşa 30k 2.el 3090 ve 2K monitör ile sistem topladık.

Ama ben hiçbirşeyin 2.el olmasını istemediğim için bu şekil aldım her şeyi kurulumu falan hazır şekilde ve zaten monitör falan 5K küsur falandı 27 ich bilmiyorum o kadar kazık gibi gelmemişti bana bir tek işlemci belki i7 en az olmalıydı diye düşünmüştüm o kadar.

Ama ben hiçbirşeyin 2.el olmasını istemediğim için bu şekil aldım her şeyi kurulumu falan hazır şekilde ve zaten monitör falan 5K küsur falandı 27 ich bilmiyorum o kadar kazık gibi gelmemişti bana bir tek işlemci belki i7 en az olmalıydı diye düşünmüştüm o kadar.
Sıfır olarak o paraya rahat 3080/6800 XT sistem toplanır.

Evet ama işte işçilik payından dolayı o kadar tuttu sanırım ben kendim her şeyi yapabilseydim internetten daha iyi alip kurabilirdim.

Evet ama işte işçilik payından dolayı o kadar tuttu sanırım ben kendim her şeyi yapabilseydim internetten daha iyi alip kurabilirdim.

İşçilik payıyla alakası yok alt tarafı montaj yapılacak, muhtemelen vatandan topladınız sistemi çalışanlarda sizi bir güzel manipüle edip kazıklamış geçmiş olsun, o paraya 3080 veya 6800 XT sistem toplardın.

Hayır vatan değil İtopya'dan toplandı.

İtopya'da indirimsiz ise Vatan'dan farkı yok.

Attığınız 3080'de kendinden sıvı soğutma yok, harici sıvı soğutma kurulması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı