3070 Ti i7 10700 Sistem için yükseltme önerisi

alafranga

Hectopat
Merhaba, sistemim şu şekilde:

Zotac RTX 3070 Ti AMP holo ekran kartı.
Intel i7 10700 işlemci.
MSI B460M-A Pro anakart.
2X G.Skill Ripjaws 8 GB 3000 MHz CL16 RAM.
Cooler Master Hyper 212 Spectrum 1x120mm işlemci soğutucu.
Cougar cgr-GS-750 gx-s 750W 80Plus Gold güç kaynağı.
SanDisk Ultra 3D 500GB 2400Mb-1750Mb/s NVMe M.2 SSD.
Cooler Master Master Case H500 mesh 2x200mm +1x120mm kasa.

Genel olarak sistemimden tabii ki memnunum. Ancak anakart, RAM ve soğutmanın sisteme pek yakışmadığını düşünüyorum.
Yapacağım upgrade performans olarak pek bir şey hissettirmeyecek olsa da B560 serisi güzel bir anakart, 3600MHz RGB bellek ve 240mm güzel görünen bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Sizce bu tamamen para israfı mı olur ya da başka bir şey önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Hocam şahsi fikrimdir, sistem yeteri kadar iyi. Ekstra bir yükseltmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Para israfı olur.

Hocam şahsi fikrimdir, sistem yeteri kadar iyi. Ekstra bir yükseltmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Para israfı olur.
Teşekkür ederim yorum için...
Biraz şekli şemali güzelleşsin diye düşünüyorum ben de. Ama dediğiniz gibi o kadar para vermek de mantıklı olmuyor.

Teşekkür ederim yorum için...
Biraz şekli şemali güzelleşsin diye düşünüyorum ben de. Ama dediğiniz gibi o kadar para vermek de mantıklı olmuyor.

Şekil güzelleşsin istiyorsanız sıvı soğutma alabilirsiniz. Ekstra kasa içine veya dışına RGB LED takabilirsiniz. Ekipmanlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kasa içine oyuncak falan koyabilirsiniz. Yani size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı