3070 Ti i7 12700 sistem nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
40.000 TL
1 TB Kioxia Exceria da ben sana daha fazla mesaj yazmam. 33K'ya sistem toplanamaz gibi konuşup toplanınca da ''şurası şöyle'' ''burası böyle'' diye konuşuyorsun. FSP'nin en ucuz modelini almışım da cart curt. Belirli bütçede iş yapıyoruz, en F/P ürünleri kullanacağız tabii ki. Sanarsın gidip merdivenaltı PSU eklemişiz, muameleye bak. 4.400 civarı TL ile 3.400 civarı parayı toplayıp da 9.000 TL'ye yuvarlayan insan bana bir şey öğretmeye çalışmasın, haydi iyi günler. Uğraşmam daha fazla.
Mesaj kastığı belli zaten daha uzatmaya gerek yok gereken açıklamayı siz yapmışsınız.

Toplam 33K.

Toplam 33K.
Toplanıyormuş demek ki. Bellek diye bik bik yapıyordu şimdi PSU modüler değil falan der :D Allah hepimize sabır versin.

Toplam 33K.
Bu sisteme olabilir eline sağlık.

Depolama da 500 GB. Az önce bana ''depolama 512 GB mı olacak'' diye dalga geçmeye çalışıp şimdi ''bu olur'' demesinden anlayın. Gerçekten komik bir arkadaşımız.
Ram mi depolama mi dersen Ram derim bu sistem daha iyi bana göre sen kim oluyorsun bana akıl hastası diyorsun adamlarını uyar party.

Depolama da 500 GB. Az önce bana ''depolama 512 GB mı olacak'' diye dalga geçmeye çalışıp şimdi ''bu olur'' demesinden anlayın. Gerçekten komik bir arkadaşımız.
Depolama o kadar önemli ise alacak kişi ne yapar eder 380 TL daha koyar SSD 1 TB alır.

Depolama o kadar önemli ise alacak kişi ne yapar eder 380 TL daha koyar SSD 1 TB alır.
Yok hocam sizlik bir durum yok zaten. Az önce 512 GB'ı yetersiz görüp şimdi 500 GB'a ''olur, eline sağlık'' demesinden konuştuğu konu hakkında ne kadar bilgisi varmış, onu gördük olduk; bundan bahsettim.

Yok hocam sizlik bir durum yok zaten. Az önce 512 GB'ı yetersiz görüp şimdi 500 GB'a ''olur, eline sağlık'' demesinden konuştuğu konu hakkında ne kadar bilgisi varmış, onu gördük olduk; bundan bahsettim.
Tamam kardeş en bilgili en fp toplayan sensin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı